251

Анонимен

преди 3 години

Крадец, престъпник, рекетьор и перманентен лъжец, това е вашия избран от платени мишки и *** мин. председател....✨💰🙈🖕

250

Анонимен

преди 3 години

Детенцето беше насинено, цялото в рани,,жалко. Бил почитател на ПУТИН, ПСУВА И НАЛИТА НА ПОЛИЦАЙ.В ЦЯЛ СВЯТ ИМА ПРАВО ПОЛИЦИЯТА ДА ПРИВЕЖДА НАРУШИТЕЛИ В БЕЗОПАСНО СЪСТОЯНИЕ.ЕЕЕЕ ДЕТЕТО ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА СЕ ДЪРЖИ МИРНО НА МИРЕН ПРОТЕСТ.ДОБРЕ ЧЕ СТАВА В БГ, В ЕВРОПА ЩЕШЕ ДА ВИДИ КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИ БОЙ.

249

защо

преди 3 години

264 /незнаещ/Уикипедия:"Според него не е приет във факултет Държавна сигурност, където кандидатства, а във факултета Противопожарна охрана. Не е ясно как става това, след като в тези факултети се полагат различни приемни изпити. Борисов твърди, че е пренебрегнат по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, "Чети. Ако можеш.

248

до 64

преди 3 години

Ако отново дойдат кумунистите пак ще се осъзнае !

247

Анонимен

преди 3 години

До 261. Може Б. Б. да е бил комунист / незнам/,, но сега не е . Защото на 10 . 10. 1989 се осъзнава и това е почтенно, нормално. Сега сме в ЕС и НАТО. Така, че Премиера е с уважение към ценностите на Европа.

246

съдете го

преди 3 години

Щото той е бил кумунист и преподавател в най--кумунистическите учреждения на Бг. до 89г.

245

Анонимен

преди 3 години

Дядо му лъже. Сега се прави на западняк . А в комунизма е играл двоина игра. Защото е имал протекцията на БКП. По акцента му се разбира, че добре е играл.

244

Анонимен

преди 3 години

Нали не си забравил, че ББ също е бил комунист?

243

Анонимен

преди 3 години

Да видим и другият дедо.Може пък той да е комунист.

242

Много смешни офци

преди 3 години

Не защитавам ББ. Но явно доста хора не разбират той какво казва и лаят тука небивалици. А именно че по времето на комунизма, комунистите не позволяваха на нормалните хора да учат в западна Европа и въобще да пръднеш без членска книжка беше наказуемо. Сигурно доста от модерните протестиращи идея нямат що за животно е комунизма. ББ няма нищо по-интересно за вършене и търси дядото на този Женя?!? Първите които имаха шанса да учат в чужбина бяха точно децата на долните ***!! Уважения за д-р Димитров

241

Поручик Ржевски

преди 3 години

Бойко е просто едно недоразумение, вече става опасен за държавата. От моите познати ако гласува някой за него, просто го изтривам от телефона.

240

0077 до к. 275

преди 3 години

До Пиян - залян , Забравяш правешкия селянин !!!

239

Анонимен

преди 3 години

Как Б.Б. може да обвинява комунизма, след като той го охраняваше?! Що за парадокс!?Много е долно да се рови по този начин в човешкия живот, дядото ли беше на площада, той ли беше бит????

238

ДДРОнег

преди 3 години

Смешно и жалко е тик-воча да обвинява комунизъма, на когото той беше ярък привърженик и дори отказа да предаде партийната си книжка !!!Ние помним, др. борисоФФ !!!

237

Пижо

преди 3 години

Разликата между този човек и Борисов е огромна - и като възпитание, и като изказ, и като морал, и като достойнство! Предпочитам този човек на ме представлява в чужбина, отколкото Банкянският ***!

236

Анонимен

преди 3 години

До coronaТи май намекваш нещо,а ? Тома неверни. Към коя версия клониш, че не са го били въобще или че леко са го поохлузили, а той силно преиграва?

235

.

преди 3 години

Да си спомним за ***:бойко, цеце, фандъкова, краси велчев, менда, пламен нунев.....Доносниците:веждичката, агент никола, каракачанката.......

234

1

преди 3 години

До Анонимен-267, топки има кмета на Симитли.

233

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе току що гледах в тубата интервю на Георги Стоев от 2007-***, месеци преди да го убият. Оказа се че Бойко е бил страхливец и псевдо мутра, а Маргините са го пребили веднъж.

232

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата, който е бил дълги години член на БКП и по неговите думи е напуснал като пожарникар, след като е отказал да се деполитизира, обвинява един уважаван в града си пенсиониран лекар, който никога не е бил член на БКП, в комунизъм... Цинизъм и дебелоочие е това, но явно у нас всичко е позволено. Този човек трябва да го съди за обида