Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

ГЕРБ нямало да позволи България да се превърне в БСП - с празна каса, с воюващи лобита и липса на лидерство, скочи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, след като соцлидерката Корнелия Нинова обяви, че следващата седмица левицата внася поредния вот на недоверие срещу правителството.

Oще по темата

Според Дариткова Нинова и днес е използвала парламентарната трибуна да решава вътрешнопартийните си проблеми с лидерството.

„Кратък гастрол, както и в много други заседания и веднага след това отиде да потушава партийни битки“, коментира още депутатката от ГЕРБ.

Тя отсече, че мнозинството отказва да приеме превръщането на вътрешнопартийните проблеми на БСП в общонационални.

„От юли скочиха пенсиите, въпреки кризата, ДДС за заведенията за хранене, за книгите и бебешките храни падна на 9%, мярката 60 на 40 запазва работни места, от днес учителските заплати са близо 1500 лева, новите работни места в условията на криза продължават да се увеличават, правят се инвестиции и се откриват нови обекти. Ние последователно реализираме програмата на управляващата коалиция и ще изпълним целите, които сме си поставили, защото те не са свързани с изборите, а с усилията ни да подобрим живота на хората“, скочи Дариткова.

Според нея обаче улисани във вътрешнопартийните си битки, в БСП пропускат проучванията на социолозите, които дават преднина на ГЕРБ с 15-20 процента.

„Наистина ли искате сега да правим избори“, обърна се тя към левите депутати.

Дариткова увери, че управляващото мнозинството е стабилно и настоя, че в момента на криза политиците трябва да са обединени и да решават проблемите на обществото, а не на партийните си централи.

„Ясно е, че светът се намира в криза и България е в същата ситуация, но това трябва демобилизира всички отговорни политици, а поведението на Нинова и деконструктивно“, настоя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 3 години

БУХА ХА ХА ХА ХА, най корумпираната курабия заедно със корумпираната си слуга Радев кауна, искат вот на доверие за корупция.!!!

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ей тая наританата била и грозна бре",Ти не го вДигаш, не защото е грозна, а защото си не можеш :)

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "ей тая наританата била и грозна бре"Напред към управление на Жентълмените!

fallback