105

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 3 години

БУХА ХА ХА ХА ХА, най корумпираната курабия заедно със корумпираната си слуга Радев кауна, искат вот на доверие за корупция.!!!

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ей тая наританата била и грозна бре",Ти не го вДигаш, не защото е грозна, а защото си не можеш :)

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "ей тая наританата била и грозна бре"Напред към управление на Жентълмените!

102

Анонимен

преди 3 години

ей тая наританата била и грозна бре

101

Анонимен

преди 3 години

на тая мисирка ритната и говорят за свити 1 милиард лева тя като селска клюкарка плюе политическите си противници- и чакаш нещо хубавоне ме интересува какви са в бсп - да каже 2 думи за паритеабе те всичките по-длоги на банкянското са една стока- нема оправяне

100

ХМ!

преди 3 години

НА ГЕРБ ДЕПУТАТИТЕ МИНИСТРИТЕ ЧЕ И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ИМ ТРЯБВА ДОСТА ДА ГИ СТИГНАТ БСП ПО ЗНАНИЕ ВЪЗПИТАНИЕ И Т.Н. ИМАМ ПРЕДВИД ТЕЗИ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА ОТ БСП И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ - ТОВА ЧЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК - АКО СЪМ НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА ГОВОРЯ ТАКА СЛЕД КАТО ЗНАЕМ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТАТА ВИ ПЪЛНИ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО ЗАТОВА ЖИВЕЕ НАЙ БЕДНО В ЕВРОПА И НЕ САМО

99

Анонимен

преди 3 години

109- БРАВУС, МНОГО ДОБРЕ ГО ЗАСУКА И ТОВА ДЕТО ГО ДОКАРА КАТО ИЗВОД МЕ ВЪЗХИТИ- СТАВАШ ЗА ПАРТИЕН СТРОИТЕЛ. БАБИКЯНЧО И СИЕ ПАЛАЧИНКИ ДА ЯДАТ.

98

Анонимен

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан - Гатанка: Касата на БСП е празна, а чекмеджетата на Бойко са пълни. Що е то?Ми, както обикновено. Наследниците на бе-ка-*** са крадливи и прахосници, докато бат'Бойко е спестовник! Строител на нова България!

97

H

преди 3 години

Тая варена глава тазваля снимката

96

izh

преди 3 години

Не се кахърете за касата на Партията. Всеки от политбюрото за два дни може да извади годишния им бюджет, и забележете, няма да остане на помощи. Да му мислят обраните от инфлацията и работещите в комунистическите фирми / 50+% от бизнеса у нас /. Затова на изборите претегляш съотношението МОРАЛ-ХЛЯБ

95

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 3 години

БУХА ХА ХА ХА ХА, най корумпираната курабия заедно със корумпираната си слуга Радев кауна, искат вот на доверие за корупция.

94

М,дааааааа.....

преди 3 години

ЛОША РАБОТА СА КОМУНИСТИТЕ!ОБРАХА СОБСТВЕНАТА СИ КАСА ...СЕГА ТОЧАТ ЗЪБИ И ЧАКАТ ДА ОБЕРАТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !ТОВА СА :"ЛЕНИНСКИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ"!ВСЕ У ПАРАТА ИМ Е ОКОТО...ХА,ХА,ХАААААААААА

93

Анонимен

преди 3 години

Дариткова с ГЕРБ завинаги ЧАО ,какво правиш с 250 лв пенсия,медик с 750 лв заплата.Защитава си 10 000 заплатата

92

Смешко

преди 3 години

ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С Р- ОВ4, Р- ГЕ4, АЛ- ТОМ, И МН.ДР. ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ !!!!!!!!!

91

4epa

преди 3 години

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА !!!!!!!!!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

България е с пълна каса за сметка на БСП.На червените това им е болката.Пари има а не могат да ги докопат.

89

Анонимен

преди 3 години

Ама тя,България си е празна каса,бееее.Вие я ограбихте и ако не са заемите,които взехте и ние ще връщаме,да сме фалирали.Кого заблуждавате?

88

L.

преди 3 години

То и революционна обстановка не е тука - и управляващите, и опозицията не могат да управляват. Въпросът е - кой не може повече.А БСП що да ги качваме на власт? Десет протестера за една седмица и веднага хвърлят оставка - загуба на време е тази партия вече.

87

Анонимен

преди 3 години

Шайката наистина ли си вярва на поръчаните от тях проучвания?

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Зад Доган стоят руските интереси, плюс това е умен, тоест знае как да постъпи в даден момент.Оставям на страна образованието му, лежал е в затвора през соца и там ДС го набелязват като лидер сред българските турци.След "промените" основава ДПС, сега е почетен председател на партията и има доживотна охрана от НСО :)