Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Несправянето с борбата с корупцията стана повод за поредния вот на недоверие, който ще внесе левицата. Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че БСП ще внесе вота на недоверие следващата седмица.

Oще по темата

„Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция - оставката и падането на кабинета е гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа“, отсече тя в декларация от парламентарната трибуна.

Според нея България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, „когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде“.

"Днес внасяме предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. Защо, кога, кой и как реши това. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 3 години

Да се чете ДО ДО 70...НАГЛЯРА

70

До 70

преди 3 години

Той може в менса да иде а ти явно си овчар на стадо крави е смешкар ти откъде знаеш от коя партия, за него не се знае ама за теб ,че си бесепарски *** се знае млади и безпартийни хора трябва а не вие

69

Анонимен

преди 3 години

До 70,дрогарче ако си наследник на някой другаря директор Х от тошово време или94 си чедо на някой беден и честен комунист от село У трябва гузно да замълчиш.Защото си наследник на КРАДЕЦ или на ПР..СТ нагаждач а вероятно си 2в1.та трябва да си мълчиТЕ и да сте благодарни че ви търпиМЕ!!!

fallback