71

Анонимен

преди 3 години

Да се чете ДО ДО 70...НАГЛЯРА

70

До 70

преди 3 години

Той може в менса да иде а ти явно си овчар на стадо крави е смешкар ти откъде знаеш от коя партия, за него не се знае ама за теб ,че си бесепарски *** се знае млади и безпартийни хора трябва а не вие

69

Анонимен

преди 3 години

До 70,дрогарче ако си наследник на някой другаря директор Х от тошово време или94 си чедо на някой беден и честен комунист от село У трябва гузно да замълчиш.Защото си наследник на КРАДЕЦ или на ПР..СТ нагаждач а вероятно си 2в1.та трябва да си мълчиТЕ и да сте благодарни че ви търпиМЕ!!!

68

До 70

преди 3 години

Викторчо,остави умните да мислят,а ти си отиди на село при кравите.Вие гърбавите не сте по мисленето,а по кражбите и продажбите,а ние продължаваме да ви траем.

67

Анонимен

преди 3 години

Сега било потоп,ама като дойде Корнела сме щели да зацъфтим като майска и то не обикновена а маслодайна роза едва ли не,офф Корнело,НАПЪЛНИ СИ ПЪРВО ПАРТИЙНАТА ОПОСКАНА КАСА ДРОГАРКЕ КОСТОВИСТКЕ!!***/френичка наглярка,хем костовистка,хем сталинистка,хем приватизаторка,хем уволнена и то от Станишев който е нейн другар към днения ден,хем пък се бори против корупцияата.Няма потоп дрогарке госпожа,ти затова толкова я искаш властта,айде да не ни правиш толкова прости.

66

БРАВО НИНОВА!!!

преди 3 години

ВЕЧЕ СЕ ОЧЕТЕ С ПОРЕДНИЯ "НЕУСПЕШЕН ВОТ"....ХА,ХА,ХААААААА;;ВЕЧЕ МОЖЕШ И ДА НАПУСНЕШ !!!!

65

Тикволандия

преди 3 години

До Виктор: Нямало идеи? Чети в статията: " България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде".От това трябва да се тръгне. Нещо неясно? Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.

64

Виктор

преди 3 години

Тоз, който не може да изпъкне с логика и идеи, има решение да напада! Ей това е и при Нинчето

63

4epa

преди 3 години

БСП И БОРБА СЪС КОРУПЦИЯТА- СЕ ЕДНО ДА СЕ БОРЯТ СЪС СЕБЕ СИ !!!!!!!!!!!

62

За какво е вота?

преди 3 години

Ясно е, че вота за недоверие няма да мине. БСП е единствената парламентарна опозиция, всички други - ДПС, ОП, Марешки, са патерици на Бойко. Но чрез вота БСП още веднъж ще покаже на избирателите кой крепи това некадърно и корумпирано управление.Иначе резултата е ясен - всички от ГЕРБ и патериците ще оплюят от трибуната БСП за това, че им разваля рахатлъка.

61

Кой крив, кой прав?

преди 3 години

До и тук да напиша: Бойко и гербаджиите управляват вече трети мандат. Резултата: По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.А до 66: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.Б'оклук, суджук, къщи са гости, апартаменти, обществени поръчки за "наши хора" - крадат ГЕРБ, и то от нас.

60

Анонимен

преди 3 години

63- КАЗВАШ ПАРТИЯ ВЪЗБУЖДАНЕ НА КОСТЯ КОПЕЙКИН, КОЙТО НАКАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО КАТО ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ ЗА ПОЛУЧЕНИТЕ ГЛАСОВЕ, ПОСЛЕ НЯМАЛ ЖЕЛАНИЕ И СИ КУПИ КЪЩА- ЗА ТОВА ЧЕСТНО МОМЧЕ ДА ГЛАСУВАМЕ КАЗВАШ- АЗ НЕ, ЗА НИНОВА ЛИ ДА БЕ ТЕ СИ КРАДАТ КАСИТЕ САМИ- АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА ИЗЧЕЗВАТ 130 000ЛВ, А КАТО НАМАЛИХА СУБСИДИИТЕ НА ЛЕВЧЕ ТОТАЛНО ФАЛИРАХА. ФАЛИРАХА СИ СОБСТВЕНАТА ПАРТИЯ КАКВО ОСТАВА БГ.

59

и тук да напиша 2

преди 3 години

та вие не само банки фалирахте , вие държавата България съсипахте , вие създадохте и назначихте милионери , вие създадохте престъпници които да изпират бкп парите , вие узаконихте всички престъпления срещу българите и България , ваши са фирмите дето внасят храни и напитки които тровят българите ,........, ! да изброявам ли още злините ви които нанесохте на България ? сега го раздавате загрижени за България и българите !

58

и тук да напиша

преди 3 години

президента внася вотове,бсп( импексова)внася вотове, независиматаорганизира протести,абе комунистическа му работа!ама да ги питам другарите : всичко това в което упрекват че направил или ненаправил премиера на България , те защо не поправиха до като бяха на власт?училища ли открихте , детски градини ли , шахтите ли поддържахте , дупките по пътищата ли запълнихте , корупция ли нямаше , престъпления ли нямаше , ............... , и въобще , какво добро направихте за България ?

57

Анонимен

преди 3 години

БСП крепи ГЕРБ.Какво е това- да знаеш, че вотовете ти не минават, да знаеш, че предварително са отхвърлени и пак да внасяш вот? Докога БСП ще се преструва на опозиция? Не сме толкова наивни. Отдавна разбрахме, че са едно цяло. Като едно цяло управляват и в провинцията- в сговор.

56

Диагноза

преди 3 години

Вот ли е ..., вето ли е...., все недодялани и недомаслени работи ! Винаги това са правили *** - недомислени , ненужни и *** работи ! Затова и фалираха България няколко пъти ! Но защо народът им дава кураж ? Защо не ги усмърти веднъж завинаги ??? Още са живи мързелуващите комунисти от соц. епохата ни ! Те крепят такива като ***, като Радеф.... ! Не измират лесно , защото цял живот не са изработили и една минута труд, а са пиели кръвчицата на българина !

55

ПЕНКО

преди 3 години

НЕ Е ЯСНО , ЗАЩО "КРАВАТА СТРЪВНИЦА" ЗАЯВАВА ДЕЙСТВИЯ -СЕДМИЦА ПО -РАНО !!! "ИЗВЕДНАЖ - ВНАСЯШ СЪС ГРЪМ --И НАРОДЪТ ТРЪПНЕ -ДРУГ ПЪТ НЕ ВИДЯЛ ТЕ -ДА СЕ БИЕШ НА ДАНСИНГА - НИ ЖИВА -НИ УМРЕЛА---И СЪС ЖИВИ И С УМРЕЛИ " !?!?!?

54

Анонимен

преди 3 години

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"Не нинова- Народът не ти вярва! И този път няма да ти мине вота, защото ти не си алтернатива на това управление. И никога няма да бъдеш!

53

Анонимен

преди 3 години

Не вот към властта,а вот на БСП към Корнела!

52

Силвия Д.

преди 3 години

Те тия само вот на недоверие знаят...като развалени грамофони са. Ама кво предлагат като алтернатива - Корнелия премиер. Ми по-добре Бойко. сори.