Снимка: БГНЕС
fallback
Части от записите с гласа, наподобяващ този на премиера Бойко Борисов, звучат автентични, части – не. Но в крайна сметка трябва да се произнесат експертите, заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред bTV.
 
"Специалистите трябва да се произнесат имало ли е интервенции по отношение на записите, безспорно е ползван гласа на премиера. Откъде са взети реплики, изказвания", добави Дончев и допълни, че има конкретни подозрения, кой стои зад атаките.
Oще по темата
Можело да бъде дори съпартиец,  както и някой от охраната на Борисов.
 
Резиденция "Секвоя", където са направени и скандалните снимки с премиера, е работно помещение, обясни Дончев и там са влизали, както съпартийци, така и на правителството. 
 
"Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че атаката по време на избори или непосредствено преди изборната кампания не е толкова ефективна, защото тогава хората очакват подобни скандали. Те са най-ефективни 6 месеца преди вота", добави вицепремиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анонимен

преди 3 години

И кой е той?

92

Тошко

преди 3 години

Драги форумци, кажете кое Ви тревожи в тези записи, има ли кражба, заговор срещу някого, парите в чекмеджето ли или спящия премиер, кое че има пистолет ли, кое тук е НЕЗАКОННО?

91

Анонимен

преди 3 години

Томи габровеца,е цар на витиеватите,демагогски изречения.Има ли проблем в главното. "ел табло",той тича по студията да каже как ще го отстрани и дали ще се смени само бушон за да не гръмне "таблото".Идва 28-ми март, ден за избори. Томи и компания,трябва да се изнесат от "Дондуков"-1 завинаги,иначе,ще стигнем най долното дъно на вонящата яма в която сме днес.

fallback