Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Скандал в парламента едва не завърши с бой, но пък за сметка на това репликите на депутати доста надхвърлиха добрия тон.

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки и депутатът от БСП Манол Генов влязоха в остър спор, като се наложи квесторите да ги разделят от страх, че може да се стигне и до физически сблъсък. 

Oще по темата

Случката се разигра, след като Марешки се изказа от парламентарна трибуна и призова извънредното положение да бъде безсрочно. От БСП пък искат то да приключи на 30 април.

За какво точно се скараха Марешки и Генов не стана ясно, но пък се чу думата "изрод".

Докато двамата се скараха, на трибуната беше червената шефка Корнелия Нинова, която изчака преди да заговори и настоя председателстващият заседанието Емил Христов да отстрани от заседанието Марешки заради тази дума.

"Ужас! Сега, ако го не отстраниш от заседанието.Изрод", спонтанно се възмути тя.

Христов обаче каза, че не бил чул нищо и не можел на налага наказания при това положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Абдалски

преди 4 години

"Асперина" счупи всякакви рекорди за подмазване и угаждане на Борисов.Кучето макар и улично превъзходно,никога не забравя кой ме е подал тлъстия кокал.Гларусът се гъне като глистей,когато го запитат ти от управляващите ли си или от опозицията.Няма друг като този,който да коленичи пред държавния началник.

48

Анонимен

преди 4 години

България е в извънредно положение ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ.

47

анонимен

преди 4 години

ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ И ДО СЕПТЕМВРИ. НО ПО ТОЗИ НАЧИН МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВИРУСА. А ПОСЛЕ ДАЛИ НЯМА ДА ИЗБУХНЕ С НОВА СИЛА. АМИ ГЛАДНИТЕ ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ. МАРЕШКИ ТРЯБВА ДА РАЗДАДЕ МИЛИОНИТЕ СИ. В МОМЕНТА ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОИТО СА НА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА С АПТЕКИТЕ. ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ. БРАВО ЗАТОВА ИСКА БЕЗСРОЧНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ. МОМЕНТА Е ДА НАТРУПА ОЩЕ МИЛИОНИ.

fallback