Снимка: БСП
fallback

Бъдещето на БСП и България е в ръцете на редовите социалисти. Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова на среща с пловдивски социалисти.

Тя е в града по покана на дискусионен клуб "Георги Кирков". На срещата бяха обсъдени теми от актуалната политическа обстановка и вътрешнопартийни въпроси. Дискусията продължи три часа, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Преди срещата председателят на БСП заяви:

"Поканена съм и идвам в Пловдив. Искам да чуя другарите от града и тяхната оценка. Това е много важен момент за партията да даде алтернативата на управлението на ГЕРБ. Що се отнася до изборите в БСП - веднъж на четири години социалистите избират своите градски, областни и национално ръководство, а за пръв път има пряк избор на председател. Това е най- демократичният начин. Сега силата и бъдещето на БСП, а и на България, е в ръцете на редовите социалисти”.

Попитана за оценка на градското ръководство Нинова заяви: „Оценката я дават хората. И тя не е добра за пловдивската организация на последните местни избори."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Нищо ново

преди 4 години

До teo: Това го тиражираш под различни имена вече поне сто пъти. Ако КОрнелия Нинова не настъпваше гербаджиите по мазолите, нямаше да я п'люете така

89

teo

преди 4 години

Госпожа *** Нинова, дано пак те изберат твоите заблудени комунисти, за да съсипеш докрай БКП-БСП!!! Такава некадърница трудно се намира!!!

88

Анонимен

преди 4 години

На снимката *** получава том от издателство "Главно прокуратура" с автор Иван Гешев

fallback