90

Нищо ново

преди 4 години

До teo: Това го тиражираш под различни имена вече поне сто пъти. Ако КОрнелия Нинова не настъпваше гербаджиите по мазолите, нямаше да я п'люете така

89

teo

преди 4 години

Госпожа *** Нинова, дано пак те изберат твоите заблудени комунисти, за да съсипеш докрай БКП-БСП!!! Такава некадърница трудно се намира!!!

88

Анонимен

преди 4 години

На снимката *** получава том от издателство "Главно прокуратура" с автор Иван Гешев

87

Съвсем Нищо

преди 4 години

До Нищо новоТя обнови СДС, сега е време да обнови БСП. С кого ще ги обнови? Има ли читав човек който да вярва на тази идея. Виж само какви кадри има в БСП. Крадци и мошенници. Ще ги обнови с нови крадци и мошенници.

86

Анонимен

преди 4 години

Завръщане от бъдещето. В главната роля *** Макфлай.

85

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 88: Нищо ново. Много ви е беден асортимента на вас, гербаджийските ***. Сега очаквам пак копи/пейста за Техноимпекс, приватизацията на който са я ръководили двама зам. министри на Иван Костов. И още от този род.А по темата: Корнелия Нинова се е заела да обнови кадрите на БСП. И ще го направи. Няма вече "вечни" депутати и няма "социалисти" като Георги Гергов във Висшия съвет на БСП.

84

Анонимен

преди 4 години

Корни е таен агент на Костов. Ще разруши бисипи-то до основи. А близките и са на запад, не на изток.

83

Курти Вълев

преди 4 години

Оценката я дават гласоподавателите и това става на избори! Дай Боже Народът на република България- гласоподавателите никога да не дава властта на червените гадове!

82

до Дръвчо

преди 4 години

Те не само БСП са такива.Всички партийци не казват истината също като много възрастни роми!Телефонните измамници действат само по стационарните телефони,а партийците си имат СМИ-радиа,телевизии,интернет медии ит.н.Те са по могъщи измамници от телефонните.Защо си мислиш,че във всеки град имат клубове,подържат хора на ръководни постове,организират пропагандни мероприятия и какво ли още не.

81

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

А , НА КОРНИ , КОГА ЩЕ И ЗАБРАНЯТ ВЛИЗАНЕТО В САЩ , ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ ПО ИЗКУПУВАНЕТО НА ТЕХНОЕКСПОРТ И ВРЪЗКИ С ген.РЕШЕТНИКОВ??!!ЩЕ МИ Е ДРАГО ДА ГО ЧУЯ...!

80

Дръвчо

преди 4 години

Цоциалистите ги оприличавам на телефонните измамници - правят масов скрининг в търсене на природноглупави или току що оглупели старци. Уж го гледаш нормален човек, а изведнъж се оказва, че е готов да хвърля пачки през терасата или да гласува за връщането на социализма. Разбираемо е да искат да си върнат .ypoдръва оттогава, ама защо го бъркат с идването на социалисти на власт. Сините хапчета вършат по-добра работа, дедо!

79

монархокомунист

преди 4 години

До НиколовПапкай си голямата пенсия,купувай на промоция памперси,и не се прави на умен,защото не си!Продажни червенушки!

78

Дядо Соци

преди 4 години

До тук коментарите много ми харесват.

77

Ти да видиш..

преди 4 години

Миналото беше но БКП и БСП , сега искат и бъдещето. Баси мамата.

76

Анонимен

преди 4 години

До ОвчаритоВълкът след като изпонатръшка овцете, вече се е реформирал. Станал е вегатарианец.

75

Овчарито

преди 4 години

Богатите тръгнали да кандърдисват бедните да ги вкарат във властта.Вълкът моли агнетата да гласуват за него.

74

стар комунист

преди 4 години

Но и вие не сте алтернативата на сегашните крадци!защото ръководството ви няма решителността и желанието да се разделя и то с богатствата си!

73

НИКОЛОВ- КАЖИ:

преди 4 години

КОГА?

72

Николов

преди 4 години

В България има твърде много *** и те са против БСП,но това не и пречи да бъде водеща партия.И ще я бъде!

71

наблюдател

преди 4 години

Прокуратурата да прави снимки, защото толкова много престъпници не се събират всеки ден на е едно място . . .