Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Левицата ще се пробва за четвърти път да свали кабинета на премиера Бойко Борисов. Днес те ще внесат мотивите си в парламента, като според тях правителството се е провалило в екополитиката.

Oще по темата
Конкретните обвинения на БСП са водната криза в Перник, нелегално внесения боклук от Италия и мръсния въздух.

Миналата седмица Корнелия Нинова и нейните съпартийци проведоха серия от срещи, за да бъде подкрепен вота на недоверие. Засега само ДПС застанаха зад тях, а Воля засега не са обявили окончателното си решение. Атака пък отказаха да се срещнат със социалистите.

Дотук гарантираните гласове срещу кабинета са 104, които са недостатъчни за успешен вот на недоверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Гацо Бацо

преди 4 години

Тая наистина си вярва !:):):)

36

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 53: Ако били свестни, да помагат? Да помагат за какво - за да к'радат повече гербаджиите, за това ли да помагат.Когато някой надмине нивото си на компетентност, достига нивото си на некомпетентност. Това е проблемът на Бойко. Избрали сме си бивш полицай и охранител с пожарникарско образование, който може да управлява само пожарникарски. Където има проблем или където протестират, се вадят пари от скритите от бюджета и се запушва дупката. Това може Бойко. За повече не му достига пипе

35

Анонимен

преди 4 години

До ognyanzЗа това изоставане вина има БСП, защото целта е само да вземат властта.България не ги интересува.Ако бяха свестни щяха да помагат, вместо това те само се чудят как да саботират всички начинания в държавата.

fallback