Снимка: БГНЕС

"Атака" има 5 въпроса към БСП относно вота на недоверие, заявиха от партията в писмо, изпратено до медиите.

Националистите припомнят, че принципите на ПП "Атака" от нейното създаване са следните: България да бъде колкото се може по-самостоятелна държава в днешния глобален свят; да следва интересите на своите граждани и да ги поставя над чуждите интереси.

Още по темата

Ако партия "Атака" беше избрана да управлява България, щеше да приложи точно тези принципи. По различни причини това не се е случило, но ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме пълното право да питаме всеки, който претендира да управлява, в името на какво иска да управлява, пишат от партията.

Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ. Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на  правителството и съставяне на ново.

По този повод "Атака" пита:

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.?    2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?
3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази унас?
4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?
5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по  време на турското робство, което Атака предлага от 2005 г.?

Коментари Напиши коментар

92

До Анонимен 92

преди 6 месеца

Много си "умен"................пращиш от акъл......................хаха!!
Само детъо да се направи една хиперинфлация не е по силите на един единствен човек, нали??
Това е работа на банкери и масони извън България!!

91

Анонимен

преди 6 месеца

До До Я па ти..

Жан Виденов е свестен политик, той не се съгласи с "плана Ран-Ът" за унищожаване на България и затова хората на Сорос му направиха една инфлация и го свалиха от власт!!!

Жан Виденов раздаде парите на държавата и народа на олигарсите от БСП и за да скрие грабежа организира хиперинфлацията.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Естествено,че БСП ще отговори на всичко с Да, но това ще е една огромна лъжа.