88

До Анонимен 92

преди 4 години

Много си "умен"................пращиш от акъл......................хаха!!Само детъо да се направи една хиперинфлация не е по силите на един единствен човек, нали??Това е работа на банкери и масони извън България!!

87

Анонимен

преди 4 години

До До Я па ти..Жан Виденов е свестен политик, той не се съгласи с "плана Ран-Ът" за унищожаване на България и затова хората на Сорос му направиха една инфлация и го свалиха от власт!!!Жан Виденов раздаде парите на държавата и народа на олигарсите от БСП и за да скрие грабежа организира хиперинфлацията.

86

Анонимен

преди 4 години

Естествено,че БСП ще отговори на всичко с Да, но това ще е една огромна лъжа.

85

Испанеца

преди 4 години

Атака отиде направо в батака вие схе вече безгласни букви

84

РУСИЯ ТА РУСИЯ

преди 4 години

Значи тоя няма интерес да вземе да пита нещо за правосъдие, образвователна с-***, инфраструктурни проблеми... Голям национален проблем за решаване са му санкциите срещу Русия все едно ние, една плюнка на световнта карата, ще решим кога САЩ и ЕС ще спрат санкциите си към големия брат... Това е на дневен ред явно!

83

До Я па ти..

преди 4 години

Цялата световна банкова система е една огромна манипулация!Показатели като БВП не значат нищо, те измислени от западните професори за да крадат ресурсите от останалия свят...........злато , нефт, диаманти и т.н.Сорос е само върха на айсберга...............зад него стоя други по-могъщи хора...........глобалисти, ционисти, билдерберги, масони и т.н.

82

Я па ти..

преди 4 години

До До Я па ти.. 90 Еее, ти изкара Сорос по голям от Путин.Това го пишеш вече няколко пъти, ама няма кой да вярва.Ръста на БВП при Костов стигна 6.5 %.А сега колко е ? А Виденов и Гечев умишлено предизвикаха инфлация , за да стопят милионите вътрешен дълг на фалирали предприятия и трябваше да се платят от хазната.Но изпуснаха контрола и стана хипер инфлация. По този начин завлякоха спестяванията на българите спестени с огромни лишения от мижавите си заплати.

81

Анонимен

преди 4 години

СДС, ДСБ, косовисти, градски десници и т.н. са едни от най-вредните елементи в БГ - политика и трябва да бъдат унищожавани като ***!

80

Помня

преди 4 години

До края на мандата на ГЕРБ има време за още 1-2 вота на недоверие.БСП разчитат на слабоумие , но ние помним.

79

До Я па ти..

преди 4 години

Иван Костов направи престъпната приватизация и тярбва да гние в затвора поне за 30 години!!Жан Виденов е свестен политик, той не се съгласи с "плана Ран-Ът" за унищожаване на България и затова хората на Сорос му направиха една инфлация и го свалиха от власт!!!

78

антиседерас

преди 4 години

До 87 Я па ти..какво е извадил Костов , я пак ? Той унищожи държавата, икономиката, заводи и фабрики, цехове и т.н. чрез ограбването наречено "приватизация".

77

Au

преди 4 години

Освен това тия мошеници -франсета и канадци крадат златото , освен на България , и на Намибия, една изостанала африканска държава, която допреди няколко години беше окупирана от ЮАР.Което е още едно доказателство, че България е бананова република!!!

76

Я па ти..

преди 4 години

До Това човече, 68 Ти лу д ли си бе ? По времето на Иван Костов....Това което си написал е по времето на Жан Виденов. Костов извади държавата от блатото на Виденов.То бива слабоумие , ама твоето няма граници като Вселената.

75

Au

преди 4 години

Прав е Волен Сидеров, особено за концесиите за злато................една френско-канадска фирма от години краде БГ-злато с мълчаливото съгласие на т.нар. системни партии.......................ГЕРБ, БСП и ДПС!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Прав е Волен Сидеров............................100 %!!

73

Анонимен

преди 4 години

само АТАКА и Волен. Всечко останало е корумпиранбоклук

72

Анонимен

преди 4 години

До 81 АнонименТи май живееш в някакъв друг сват! Атака напусна управлението , във властта са измислените патриоти и гербарите

71

1212

преди 4 години

Само не знам защо въпросите са към БСП. Трябва да се задават към управляващите. Ама на "АТАКА" не им стиска.

70

Анонимен

преди 4 години

И аз имам въпрос към Сидеров.Готова ли е Атака да свърши най-сетне нещо полезно за България и да се самосвали от власт ?

69

Анонимен

преди 4 години

Както винаги Атака продължава антибългарската си политика с напръв поглед уж патриотични искания но в действителност обслужващи единствено стратегическите интереси на Русия. Атака е изключително вредна партия за България.