Снимка: Булфото
fallback

Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев подкрепи открито Елена Йончева във връзка с искането на българската прокуратура да бъде свален имунитетът й като евродепутат.

Oще по темата
"Познавайки я от толкова години, аз съм абсолютно убеден в нейната невинност, разбирам как се чувства, защото минах в миналия парламент през същата процедура и аз настоявах за ускорена процедура", посочи Станишев в предаването "120 минути" на bTV.

Станишев коментира, че е изненадан от реакцията на БСП и схващането на левицата, че Елена Йончева е единствената отговорна за борбата с корупцията в партията.

Искането на българската прокуратура имунитетът ми като евродепутат да бъде свален не е изненада за мен, обяви самата Йончева.

Журналистката допълни, че е в неин интерес да бъде без имунитет, за да приключи по-бързо разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

...ЗАЩОТО БАБА ВИ ЕЛЕНКЪ Е КОМУНИСТ И ЩЕ МЪЛЧИ КАТО ТАКАВА, А ПАРИТЕ ОТ КТБ ГДЕ СЪ....ТЯ НАМА ФИРМА, НЯМА ДРУГА ФИРМА, В НЕЯ НЕ СА ПРЕВЕЖДАНИ ПАРИ ОТ ОНЯ С МУСТАКА, ТЯ НЕ Е КУПУВАЛА ТЕХНИКА ДОВОЛНО СКЪПА, НЕ СИ Е ПЛАЩАЛА ЗАПЛАТИ ИМА НЕМА ПО 12 000ЛВ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО- БОРКИНЯТА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НЯМА И ЕДНИ КЪЩИЧКИ ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРО ПАРИ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО А БАБА ВИ Е НЕВИННА...ВЕРВАМЕ ВИ....СХЕМИЧКИ- ФОНДЪТ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ ПЛАЩА..А БАБА ВИ Е НЕВИННА...

13

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съм убеден в нейната невинност, посочи шефът на ПЕС.............Значи я е турпилирал.

12

Анонимен

преди 4 години

А как цялата държава знае, че основните кражби се въртят от Бойко, Пеевски и Доган, а прокуратурата не знае нищо? Това избирателно ли е? Или Йончева ей така за да пълни заглавията и наказателно, щото си отваря устата?

fallback