14

Анонимен

преди 4 години

...ЗАЩОТО БАБА ВИ ЕЛЕНКЪ Е КОМУНИСТ И ЩЕ МЪЛЧИ КАТО ТАКАВА, А ПАРИТЕ ОТ КТБ ГДЕ СЪ....ТЯ НАМА ФИРМА, НЯМА ДРУГА ФИРМА, В НЕЯ НЕ СА ПРЕВЕЖДАНИ ПАРИ ОТ ОНЯ С МУСТАКА, ТЯ НЕ Е КУПУВАЛА ТЕХНИКА ДОВОЛНО СКЪПА, НЕ СИ Е ПЛАЩАЛА ЗАПЛАТИ ИМА НЕМА ПО 12 000ЛВ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО- БОРКИНЯТА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА НЯМА И ЕДНИ КЪЩИЧКИ ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРО ПАРИ- НО ВСИЧКО Е ТОЧНО А БАБА ВИ Е НЕВИННА...ВЕРВАМЕ ВИ....СХЕМИЧКИ- ФОНДЪТ ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ ПЛАЩА..А БАБА ВИ Е НЕВИННА...

13

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съм убеден в нейната невинност, посочи шефът на ПЕС.............Значи я е турпилирал.

12

Анонимен

преди 4 години

А как цялата държава знае, че основните кражби се въртят от Бойко, Пеевски и Доган, а прокуратурата не знае нищо? Това избирателно ли е? Или Йончева ей така за да пълни заглавията и наказателно, щото си отваря устата?

11

Анонимен

преди 4 години

Това безплатна реклама ли трябва да се явава на този ПЕСоглавец? Тъкмо го бяхме позабравили и сайта реши да ни припомни, че има и такъв <цензуритано>....Сигурно си плаща и то не лошо, за да го публикуват!

10

Т.Шак

преди 4 години

Както казваха комунистите:"Нищо не е забравено, никой не е забравен."Че и прокурата е така - не забравя.

9

Анонимен

преди 4 години

Йончева стана евродепутатка и забрави България. Добре, че е Прокуратурата, да й припомни откъде е.

8

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

7

Анонимен

преди 4 години

Някой иска да натрапи на Бългрия същества с двупосочни наклонности.

6

Snorky

преди 4 години

Гарван гарвану око не вади!

5

Хахахааааа.

преди 4 години

Тия са любовници, бе... как Нема да се защитават един друг?!!

4

До бай Таци

преди 4 години

Аспуха вече е износен и задръстен

3

Анонимен

преди 4 години

Той е абсолютно убеден в ,,честноста" на жена си ,банкерската съпруга Моника Йосифова,сега Станишева. Свърза на е с толкова много финансови скандали за милионни с наши ичужди фирми,но все е света вода ненапита.

2

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Станишев в Брюксел,Йончева в Брюксел.Бъдете сигурни,чеСерго отново е машинист и кара влака................Естествено е да я защити :)

1

Някой

преди 4 години

Ами като са толкова убедени, че е невинна, защо ги е страх и са против свалянето на имунитета на Йончева? Има само един отговор. Много добре знаят какво е правила и какви ги е вършила. Предполагам, че повечето депутати в ЕП ще гласуват за сваляне.Нали всички уж са за върховенството на закона.