Снимка: БТА
fallback

Червената шефка Корнелия Нинова обвини властта в безпомощност заради режима на водата в Перник и заплахата и други градове да стигнат до това положение.

Тя цитира данни, според които 61% от водата се e губила от течове от тръбите през 2017 г., а в същото време само 0,5 на сто са били ремонтите на водопреносните мрежи.

Oще по темата

"В последните години постоянно се увеличава цената на водата, събират се пари от хората уж за инвестиции, а те получават легени и кофи, в които да си носят вода. 10 години правителствата на Бойко Борисов се отнасят абсолютно безхаберно към този въпрос“, скочи соцлидерката.

Според нея реформа във водния сектор няма, но цената на услугата скача непрекъснато.

"Събирате все повече и повече пари, но вода няма и не си помисляйте повече за повишаване на цената на водата на фона на безсилието, което демонстрирате да се справите с този проблем", закани се тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Гацо Бацо

преди 4 години

Те в Перник трябва да са свикнали с режимите ...я на ток ,я на вода ,ако им върнат и купоната система за хляб и мляко ,ще си върнат комунизма....

32

v

преди 4 години

До Бау: Da историята няма АКО. само с кучешки нрав можеш да сипеш идиотии тик

31

Анонимен

преди 4 години

То и в БСП няма реформа ама искат власт, първо да си сменят името на Небългарска Капиталистическа Проамерикантска Партия (НКПП). После да дават акъли

fallback