33

Гацо Бацо

преди 4 години

Те в Перник трябва да са свикнали с режимите ...я на ток ,я на вода ,ако им върнат и купоната система за хляб и мляко ,ще си върнат комунизма....

32

v

преди 4 години

До Бау: Da историята няма АКО. само с кучешки нрав можеш да сипеш идиотии тик

31

Анонимен

преди 4 години

То и в БСП няма реформа ама искат власт, първо да си сменят името на Небългарска Капиталистическа Проамерикантска Партия (НКПП). После да дават акъли

30

АБВ

преди 4 години

Мисля, че Нинова е права за това, че с години цената на водата се увеличава без да се прави нищо за да се спрат течовете и да се подменя старата водопреносна система. Но да не се увлича, че тези течове не са от 2-3 години! От много повече са и БСП е неизменно парламентарно представена партия и със силни позиции в голяма част от България и най - силни позиции може би точно в Перник!

29

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоМда, при ГЕРБ цъфнали сме и вързали... станахме мизерниците на ЕС и НАТО... народ без достойнство... гербаджийски нещастници съсипаха България и направиха българския народ народ без достойнство. Само платените гербаджийски бо.клуци смятат, че българите живеят добре. Колко още доказателства трябва на платените ***, че скапаната им комуно- синя партийка ГЕРБ е унищожила България?

28

Анонимен

преди 4 години

До ТазиЧакай сега, дори и БСП да изхвръкне от власт и да престане да съществува, корупция ще има! Не приписвай престъпленията на ГЕРБ и шайката спрямо България и българския народ към Нинова. Общо взето, българският народ се умори от тези проклети партии - било то БСП, ГЕРБ ( гербаджиите съсипаха България) и компания. България има нужда от парламентарна монархия.

27

ПроСоТо

преди 4 години

При ГЕРБ сме свидетели на съзидание, а БСП руши и саботира

26

Тази

преди 4 години

женица май наистина не е много умна. Некадърната опозиция създава благоприятен климат за Корупцията до невиждани размери. Изглежда и техните фирми на олигарси са добре осребрени и взимат своето, затова говорят само за дребнотемие в парламента, но не и за значимите проблеми. Крушката си има опашка, госпожо Нинова.

25

Анонимен

преди 4 години

До по.ми.яра БауВсе едно ако те бяха на власт нямаше да се случи. Общо взето И ГЕРБ и БСП са съсипали България. Така, че недей да защитаваш Гербаджиите., освен ако не си на хранилка. Щеше да се случи, не само това....То доста лоши неща са се случили и се случват и ще се случат при това гербаджийско управление,а най- вече благодарение и на ГЕРБ, България е на това КАТАСТРОФАЛНО положение.

24

Бау

преди 4 години

Опозицията продължава да ръси глупости... Само да стане нещо и скачат :D Все едно ако те бяха на власт нямаше да се случи. Щеше да се случи, не само това....

23

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаХилиш се като герберастка тиква, ама и на теб не ти е лесно... такъв ВиК случай скоро и в твоя апартамент , гарантирано от ГЕРБ!

22

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОчаква се наводнение в Русе , да се готвят останалите червени области .Ще е най- добре ако се метнеш от някъде.....

20

Анонимен

преди 4 години

Очаква се наводнение в Русе , да се готвят останалите червени области .

19

Анонимен

преди 4 години

При всяко обявяване на някаква реформа , Нинива е твърдо против , реформа има - повишава се цената докато се намали потреблението .

18

Анонимен

преди 4 години

До 19 Режима на водата дойде още преди БСП да встъпят в длъжност ***. Прави логически връзки че нещо логиката ти куца. Причина и следствие знаеш ли какво е?

17

Паисий

преди 4 години

БСП дойде на власт в Перник и докара режима на водата!

16

Ха-ха

преди 4 години

Недей обвинява властта, ами грабвай менците и хуквай да носиш вода на каскетите от Перник дето гласуваха за БСП

15

Анонимен

преди 4 години

Перник сокро вода няма да има, дори при добро желание и инвестиции. Най-рано догодина, късна пролет. После цяло лято режими за ремонти. А ако няма ремонти, очаквайте догодина по същото време - същата случка.Ако бях перничанин щях да се евакуирам за година-две, да си спестя изживяванията...

14

Анонимен

преди 4 години

до 15 те явно пътуват в миналото, променят нещата още преди да стъпят в длъжност.