Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла пътнотранспортно произшествие, докато е пътувала към офиса си тази сутрин. Това обяви самата тя, цитирана от "Фокус".

Манолова съобщи, че инцидентът е станал тази сутрин и колегата, с която е пътувала, е в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", където ще остане два дни.

"Аз не шофирах, така че не мога да кажа каква е причината за инцидента. Това се установява. Вярвам, че той е случаен", посочи тя.

Шофьорът на другата кола не е пострадал.

Oще по темата

А иначе Манолова отново не даде категоричен отговор на въпроса ще се кандидатира ли за кмет на София.

"До часове буквално ще обявя своето решение. Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман. Сега и следобед. В момента, в който съм готова, моят пиар ще ви информира всички", посочи още Манолова.

А ако все пак решението й е да се впусне в битката за столичен градоначалник, тя ще подаде оставката от поста обществен защитник.

Манолова обясни, че законът не я задължава да го направи и може да си вземе неплатен отпуск, но според нея е честното, почтено и достойно да напусне поста преди да влезе в състезанието.

Тя се оплака и от агресивното, по думите й, медийно внимание към нея.

"Аз нямам какво да крия и от утре ще обявявам програмата си по часове, но хората около мен се притесняват. Те не са свикнали на такова агресивно медийно внимание и могат да станат бели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

226

преди 4 години

Кой би гласувал за Мая Манолова ?

225

Ю кортес

преди 4 години

бързала е за фризьор в работно време със служебна кола.при забранен ляв завой удрят друга.интересното е ще последва ли санкция от кат,както биха постъпили с всеки редови гражданин.Абсолютно неморално и арогантно е да причиниш вреда,да зазтрашиш нечий живот и да си правиш пиар от това

224

ad

преди 4 години

Понеже гледам доста са се активизирали герберите относно накзанието, което трябва Манолова да понесе като пътник, бих искал да ми разтълкуват как гледат на освобождаването на сина на шефа на НАП Пловдив вчера, който уби жена на пешеходна пътека преди дни. Благодаря!

fallback