226

преди 4 години

Кой би гласувал за Мая Манолова ?

225

Ю кортес

преди 4 години

бързала е за фризьор в работно време със служебна кола.при забранен ляв завой удрят друга.интересното е ще последва ли санкция от кат,както биха постъпили с всеки редови гражданин.Абсолютно неморално и арогантно е да причиниш вреда,да зазтрашиш нечий живот и да си правиш пиар от това

224

ad

преди 4 години

Понеже гледам доста са се активизирали герберите относно накзанието, което трябва Манолова да понесе като пътник, бих искал да ми разтълкуват как гледат на освобождаването на сина на шефа на НАП Пловдив вчера, който уби жена на пешеходна пътека преди дни. Благодаря!

223

Анонимен

преди 4 години

227 Е ПРАВ. Манолова като омбудсман НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛА. САМО С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВАИ ЛЪЖИ.

222

Анонимен

преди 4 години

Няма по европейска партия от ГЕРБ. АКО ИМА ЩЕ ГЛАСВАМ ЗА ТАКАВА.За сега БСП не е тази, тя не е и градивна като опозиция.

221

Анонимен

преди 4 години

София е демократична и няма да позволи връщането на бай Тошовото /т.е. Бойковото / тоталитарно бедствие да я завладея изцяло ,защото нататък отиват нещата. Герб и тяхната вождишка партия трябва да бъде наказана за наглостта и лакомията им !

220

Кирил

преди 4 години

По важното е ще бъде ли санкционирана като причинител на ПТП и нарушение на закона за управление на МПС.така както се постъпва с всеки от нас,редовите граждани

219

iceblast88

преди 4 години

Не ви ли писна да ви правят на маймуни? Не ви ли писна да се гаврят така с вас? Да ви плюят на главите и вие да си мислите, че е дъжд? Докога БКП ще е на власт? Нали уж комунизма падна, ама само в България БКП не е слизало от власт! Всички правителства за тези 30г. бяха все от хора на които им стърчи червената книжка от джоба и някога си са били членове на БКП! Защо си мислите, че те не работят в комбина срещу вас?

218

iceblast88

преди 4 години

Прекрасно, в Шопия борбата за кмет ще е между червеното БКП и пребоядисаното в синьо БКП. Накрая всички другари от БКП ще си честитят победата на БКП. Егати цирка! А народа си се радва как тяхното БКП е победило злото БКП докато другарите отзад се гушкат и целуват както си правят от първите конгреси когато са се запознали за първи път! Докато БКП или някоя от неговите разсейки е на власт тумора обхванал България никога няма да се махне и ще си мрeте в мизерията която заслужавате!

217

Ю кортес

преди 4 години

Колата й прави забранен ляв завой.удрят друга кола и застрашават следващата я кола.***.ата си прави пиар от това че е застрашила живота на други хора

216

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си пишат тролчетата ако накрая останат на балотажа двете комунистки най-доброто за България е да гласуваме ВСИЧКИ против Герб !

215

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, егати тъпия пиар, намеква че едва ли не е имало атентат, покушение срещу нея, само не забравяйте, че Тиквата я назначи за омбудсман. Тоест на кметски те избори ще са ГЕРБсрещу ГЕРБ.

214

избирател

преди 4 години

Това че е претърпяла катастрофа не означава че трябва да гласуваме за нея?Поне аз така мисля.

213

Анонимен

преди 4 години

Вярвам че са опитали да е убият .И то точно мая ли уцелиха в колата ...

212

Анонимен

преди 4 години

СЕСТРА ГАЛЕВА НЯМАЛА КАКВО ДА КРИЕ!!!

211

Анонимен

преди 4 години

Да беше се качила на тротинетка, сега нямаше да се обяснява.Ама тя -мерак да харчи държавни пари за фризьори и гримьориСъщата е като крадливата й колежка от БСП, която сви крем от летището. За една посланичка в САЩ ми е думата.Комунист=използвач

210

Анонимен

преди 4 години

Мисля че на всички е ясно, че Фандъкова е просто едно лице, зад което стои държавата и се наливат маса пари ежегодно за ремонти, обновления, придобивки и т.н. Каква опция би била Мая с БСП, които са опизиция. Кранчето ще спре и ще кърпят бюджета на столицата от данъците само. Мая в момента върши много повече работа, отколкото ще върши като кмет.

209

аз

преди 4 години

много са радвам, че се кандидатира! след загубата и тя, и корнелиа са аут! остава само оня ушатия да мрънка...

208

Анонимен

преди 4 години

Много бoлни и пpoмити мозъци, пак виждат конспирация...Така ли няма лечение или ампутация от раменете нагоре за подобни ypoди...?

207

Българин 1

преди 4 години

Софиянци БДЕТЕ!!!