Снимка: Facebook
fallback

Бившият началник на политическия кабинет на премиера Румяна Бъчварова стана посланик на България в Израел.
Тя е връчила днес акредитивните си писма на президента на Израел Реувен Ривлин. Новината съобщи самата Бъчварова в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"За мен е изключителна чест да представлявам Република България в Израел, където българите се чувстваме сред приятели. По време на срещата с държавния глава г-н Реувен Ривлин успяхме да обсъдим редица теми за сътрудничеството между Република България и Държавата Израел, както и бъдещата съвместна работа между двете страни“, написа тя.

"Изключително съм признателна за това, че Президентът посочи заслугата на България за спасяването на българските евреи и изтъкна основните постижения в двустранните отношения", допълва Бъчварова в социалната мрежа

Ривлин е подчертал потенциала на партньорството с България и е акцентирал, че то може да бъде засилено още за развитие на двустранното икономическо сътрудничество, особено в сферата на иновациите, науката и енергетиката.

"В рамките на разговора аз засвидетелствах още веднъж ангажимента и решимостта на българската страна да работи приоритетно за постигането на конкретни практически резултати по вече съществуващите споразумения, както и да бъде положено началото на нови", пише още Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

бъчваров

преди 4 години

Какво нещо е да си,предател на род и родина

28

To6

преди 4 години

ПОНЕ НЯМА ДА Я ВИЖДАМЕ ТУК ! ТОВА Е НАГРАДАТА И, И ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДНО. ДАНО !

27

Анонимен

преди 4 години

Колкото до американците и евреите, дето управлявали всичко сред тях - ами точно такова мислене доведе до нацизма и лагерите, тъй че внимавайте какво говорите, няма нищо по-гнусно от *** расизъм, национализъм и идиотско неграмотно залитане по всяка конспиративна теория, заради липса на акъл и желание да се помисли малко. С прости хора тази държава никога няма д амръдне напред. Както и с хейтърство, направи ли някой нещо - винаги реакцията е мани, този е предател.

fallback