29

бъчваров

преди 4 години

Какво нещо е да си,предател на род и родина

28

To6

преди 4 години

ПОНЕ НЯМА ДА Я ВИЖДАМЕ ТУК ! ТОВА Е НАГРАДАТА И, И ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДНО. ДАНО !

27

Анонимен

преди 4 години

Колкото до американците и евреите, дето управлявали всичко сред тях - ами точно такова мислене доведе до нацизма и лагерите, тъй че внимавайте какво говорите, няма нищо по-гнусно от *** расизъм, национализъм и идиотско неграмотно залитане по всяка конспиративна теория, заради липса на акъл и желание да се помисли малко. С прости хора тази държава никога няма д амръдне напред. Както и с хейтърство, направи ли някой нещо - винаги реакцията е мани, този е предател.

26

Анонимен

преди 4 години

От вашите коментари излиза, че всеки посланик по презумпция е предател, защото работи в друга държава. И това ако не е идиотизъм - не знам какво е. Не дай боже някога наистина да попаднете в държава, където няма нито консул, нито посланик и да имате проблеми, или да искате да правите бизнес в тази държава и прочее, тогава ще започнете да мислите по друг начин. колкото до пенсиите - който е гласувал за бат Бойко да му мисли, хем ви боли, хем ви сърби, не може и двете.

25

Анонимен

преди 4 години

Боже, колко коментари и всичките до един ***. Първо, ВСЕКИ посланик по света от всяка държава по протокол първо отива там, после минава известно време докато си връчи акредитивните писма и встъпва официално в длъжност, това си е процедура и тя няма нищо общо с кадърността или некадърността на който и да е. Второ, да си посланик в друга държава означава да работиш за интересите на държавата, която те изпраща. Всеки посланик има ясни инструкции от собственото си правителносто

24

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Ми че досега кво е търсила след като не е официално призната Докога ще получават заплата без да са официално назначени за сметка на българските пенсионери ..Тя като МВР и плащаха заплата без да знае защо ги получава Където и да я пратят все ще измисли нещо като нескопосаната реформа в МВР

23

Анонимен

преди 4 години

Ееееееееее. РазгелеееееевПробутаха я.Тази за министър не стана. Как е управлявала кабинета на Борисов .......не е много ясно.Но за посланик ШЪ СТАНИИИИИ.МАЛЕЕЕ СМЕХ...

22

Диплопатка

преди 4 години

Много златно, много намачкано. А'ла *** уединг. Първа среща, първи протоколен гаф. Честито.

21

Лили Барута

преди 4 години

Или си ционист или си българин,средно положение няма...доказано!

20

дедо Ташунко

преди 4 години

Боже, пази България от посланниците й по цял свят. Това са най-некадърните от възможно най-некадърните.

19

Наблюдател

преди 4 години

Скатана работа.

18

Анонимен

преди 4 години

На тия неблагодарници трябва да им се забрани да идват в България! Едно време сме им спасили кирливите *** а те сега по най долен начин се подиграват със нас и правят опити да ни ограбват чрез американските копорации които на практика са под техен контрол.

17

Зевзек

преди 4 години

А къде е Боршош?

16

Анонимен

преди 4 години

От сега нататък Мосат ще й дават заповедите на нея, а тая ще звъни на Бойко Предателя и той ще изпълнява заповедите на шефовете! Пфу предатели

15

пери

преди 4 години

На жената пак и намериха приложение. Пък става ли за него, не е важно.

14

Анонимен

преди 4 години

Какъв интелект, какъв богат дипломатически опит... По-добър дипломат не сме имали. Ха-ха.

13

Анонимен

преди 4 години

Планът -България нова обетована земя в действие. Герб преизпълняват плана с години напред. Господарите са доволни. Бъчварова сияе, много е горда от предаването на родината си и съотечествениците си.!

12

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно всички отиват при шефовете си.

11

Ф.С.В.

преди 4 години

Какво стана с двете еврейки и хотелиера- аз казах ли ви че адвокатът на хотелиера каза- имаме такъв видео материал че ако го пуснем в медиите -ще си развалим отношенията с Израел- Рецепционистката е била плюта в лицето!!

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Българският народ не иска да е приятел с народ които унищожи всичките си съседи и заграби земята на Палестина убивайки невинни- Народ който има милиони врагове и продължава да сее войни и раздори -изяждайки икономически всички държави и криеки се зад гърбът на САЩ- Българският народ може да е беден - но все още има ценности - никога не е искал войни и да убива други народи с цел облаги- НИЕ искаме МИР ! нямаме нищо общо с Израелските арабесковци!