Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На фона на оставките в ГЕРБ заради скандала "Апартаментгейт" ексдепутатът от ГЕРБ Антон Тодоров обвини червеният законотворец Иво Христов, че има няколко жилища и банкови сметки.

Oще по темата
"Малката 300 кв. къщурка на Иво "80% дебили" Христов в Драгалевци. Добавете към нея къща с двор в Царево, апартамент, три коли и няколко банкови сметки", написа в социалната мрежа Facebook Тодоров.

Той нарича левия "Иво "80%" дебили Христов" заради изказването на соцдепутата, че 80% от българите са дебили и не могат да се подписват".

"Никой обаче не го пита нищо! Радват му се и го величаят! Срамота! Ако го попитат, вероятно ще трябва да признае, че съпругата му Николета Калчева Лингурова-Христова е била съуправител с Иван Дремсизов /акционер с Илия Павлов в "Мултигруп"/ на най-голямата мулташка фирма на входа и изхода на "Кремиковци" - Интерстийл трейдинг къмпани. Тук обаче не е прието "цоциалистите" да бъдат питани такива неща", пише още Тодоров.

"Жената на Иво "80 % дебили" Христов е съуправител на основната фирма на "Мултигруп", която беше на входа и на изхода на "Кремиковци" - "Интерстийл трейдинг къмпани". В множество публикации тази фирма е сочена като източваща чрез захранването му със скъпи суровини и евтино изкипуваща готовата продукция. Николета Калчева Лингорова-Христова е съуправител на тази и още няколко фирми с единтвения жив акционер на някогашната "Мултигруп" - Иван Дремсизов, както и с неговия син! Ето документи за това! После се чудим откъде милиони за две къщи в София и Царево, за апартаменти, за три коли и парички кеш в сметки", написа още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

213

Димна завеса

преди 5 години

Задачата на такива като Антом Тодоров е да правят димна завеса като ръсят г'лупости за да се скрие зад тях далавераджийството на управляващите от ГЕРБ. Колко къщи има Иво Христов не е проблем на никого. Ако има закупено (а не наследено) имущество надвишаващо доходите му, нека КОНПИ го разследва. Изглежда няма такова, иначе досега да са го разследвали. Но това не пречи на лаладжии като Антон Тодоров да правят спекулации. Но това, че закупеното от Цветанов имущество надвишава доходите му с милион?

212

Анонимен

преди 5 години

До 219Те въобще не са такива.

211

Тоз е същото лайно

преди 5 години

Като Радефф и цвъкиСамо дето си позволява да нарича Българите ***

fallback