213

Димна завеса

преди 5 години

Задачата на такива като Антом Тодоров е да правят димна завеса като ръсят г'лупости за да се скрие зад тях далавераджийството на управляващите от ГЕРБ. Колко къщи има Иво Христов не е проблем на никого. Ако има закупено (а не наследено) имущество надвишаващо доходите му, нека КОНПИ го разследва. Изглежда няма такова, иначе досега да са го разследвали. Но това не пречи на лаладжии като Антон Тодоров да правят спекулации. Но това, че закупеното от Цветанов имущество надвишава доходите му с милион?

212

Анонимен

преди 5 години

До 219Те въобще не са такива.

211

Тоз е същото лайно

преди 5 години

Като Радефф и цвъкиСамо дето си позволява да нарича Българите ***

210

Анонимен

преди 5 години

Решението е партия "Възраждане" - партия без субсидии. Прочетете им програмата в нета! Предложенията за съдебната система и за тези с над 1 мил. лева. Костадин Костадинов е шефа. Абсолютно ясни представи има какво първо трябва да се направи - четете!

209

Зозо

преди 5 години

И.Христов е КГБеец като баща си и дядо си. Поставен лично да надзирава *** в президенството и да му пише листчето! Тотален антибългарин и руски ***!!!

208

Байфидан

преди 5 години

До 220. И ще продължат да го правят. А за червената шайка гласуват само изкуфели бабички и зомбирани червени кютуци.

207

Анонимен

преди 5 години

15 процента от българите са психично болни. Обаче за ГРОБ-партията на смъртта на България гласуват цели 30 процента...

206

Анонимен

преди 5 години

Как семейство с две държавни заплати се е сдобило с апартамент с пазарна стойност от 3000 евро на квадрат - има ли институция, която да извади калкулаторчето и да пресметне.

205

двоен мутростандарт

преди 5 години

Аз имам по наследство 5 къщи, купил съм си апартамент, имам две коли, купил съм си земеделски земи, обаче не съм приемал удобни закони като ЦЦ и не съм получавал- подкупи под формата на евтини апартаменти и тераси.

204

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ вярват че техните избиратели са сто процента ***. Ето го доказателството - БСП се громи от Антон Тодоров, издал цяла книга че ГЕРБ са шайка. От Спас Гърневски - върл комунист, върл седесар, върл гербер, абе върл бояджия. От Тома Биков - подпирачка на Кунева-Пръмова. Това са най-интелигентните гербери - оплювач на щат, бояджия, кариерист...Останалите са прости апартаментаджии и си кютат.

203

Анонимен

преди 5 години

До Късно живеете, бе...НА ГЕРБ НЕ МУ РАБОТИ ЛА12 ГОДИНИ С ТОЗИ УРЕД ВИЕ ЗАБЛУЖДАВАХТЕ ХОРАТА И ПЕЧЕЛЕХТЕ ИЗБОРИ И АПАРТАМЕНТИ. ОБАЧЕ ПУСТОТО МУ ОРЪДИЕ НА ТРУДА ВИ ЗАСЕЧЕ. ДАЛИ ВИ УКАЗАНИЯ ДА ЧЕРНИТЕ ИВАНЧЕВА, ТЯ НЕВИННА, АТАКУВАТЕ НИНОВА - АМИ ХАЙДЕ ДЕ ВКАРАЙТЕ Я В ЗАТВОРА АКО Е ЗАБОГАТЯЛА НЕЗАКОННО. ТЯ ОТГОВОРИ ПОДРОБНО ЧЕ НАПАДКИТЕ ВИ НЕ СТРУВАТ. ОБАЧИ ПО ГЬОБЕЛС И ХИМЛИР КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА Я ХУЛИТЕ - ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е ВАША, АРЕСТУВАЙТЕ Я ДЕ. ХАЙДЕ СТРАХЛИВЦИ

202

Анонимен

преди 5 години

Иво Христов е депутат от миналата година. Никога не е бил министър, заместник министър, шеф на предизборен щаб на управляващата партия. Неговите законопроекти до един са били отхвърляни от НЕДЕБИЛИ депутати като Антон Тодоров - ШАЙКАТА.

201

Кончо

преди 5 години

Да де, ама жена му, но не от еврофондове и не във времето откакто е депутат. Подлежи на разследване и нека си припомним другите новобогаташи от онези мутренски времена!

200

Гост

преди 5 години

Нали за тоя 80% от българите са .....?

199

Гост

преди 5 години

За тоя нали 80% от българите са ***?

198

Анонимен

преди 5 години

Заради този Антон Тодоров жена ми посегна на телевизора с една тежка ваза. Само не го показвайте, драги медийни дейци! Може тогава да вечерям! Точно се чудех, на кого ми прилича, когото зоркият поглед на Велизар Енчев ми открехна - Химлер! Хайнрих Химлер! 1:1! После прочетох, защо синът на един добре поставен комунист е станал такъв комунистомразец. Намерете сами защо, на мен ми е гадно! Горкото човече!А Иво Христов малко икономиса в процентите! Сигурно да ни остави капка достойнство и надежда!

197

Късно живеете, бе...

преди 5 години

Що не ги дрънкайте тия приказки в началото на Прехода??!!ГЕРГОВ И КОРНИ ОТ КВО ЗАБОГАТЕХА?!!ОТ КРАСТАВИТЕ КАТЪРИ НА С. КРУШОВИЦА, ЛИ...??!АЙДЕ, ПАК. СЕЛСКИ ПРОСТОТИИ......!

196

seira

преди 5 години

НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ В ТОВА, ЧОВЕК ДА БЪДЕ "БОГАТ" - ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ!ВЪПРОСЪТ Е "КАК СТЕ СТАНАЛ "БОГАТ"?!

195

Ами така е..

преди 5 години

Иво Христов е завършил университета на Сорос и е наследил шумкарските опинци на баща си--Затова Богат... Ха, ха, хааааа....

194

Две къщи?

преди 5 години

Да имаш две къщи по принцип не е престъпление. Престъпление е да ползваш служебното си положение за лична облага (като Цецовата дружинка). Но ако има съмнения за незаконно придобити доходи, нека КОНПИ го разследва.Но щом новината е от Антон Тодоров, най-вероятно е кьорфишек.