fallback

Общ преглед
Както винаги и този път ГЕРБ спази традицията и след като дни наред младежите от партията денонощно дежуриха пред ЦИК, тази сутрин шефът на предизборният щаб на партията Цветан Цветанов пръв внесе документите за регистрацията за предстоящите евроизбори на 26 май.
Oще по темата
Според него всяка предизборна кампания има своите компроматни сценаристи, така че и този път не е направено изключение от това правило.

"Ние имаме европейски избори, за нас е важно да покажем какви са нашите евродепутати. Това, което трябва да направим, е да обединим усилията си, за да бъде чут гласа на България. Убеден съм, че ще имаме необходимата подкрепа, за да имаме най-много евродепутати", коментира той.

Цветанов отсече, че БСП е сложила за водач на листата си Елена Йончева, която е обвинена за пране на пари, така че нямат право да говорят за морал.

Той призна, че не знае дали въобще има законово основание социалистите да искат оставката на шефа на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев, който излезе в отпуск, докато тече проверката на как си е купил жилището в София със станалата вече известна тераса със сауна.

"Не знаем какво са внесли БСП, нито дали има законово основание за искането на тази оставка. Нека имаме коректна политика", призова Цветанов.

Според него, когато някой иска да компрометира някой, това не е политика.

"Ние ще направим силна информационна кампания. Показали сме и сме доказали какво можем да правим", отсече той и отказа да коментира темата с евтините апартаменти.

За сметка на това похвали младежите от ГЕРБ, които от 31 март спяха пред входа на ЦИК, за да гарантират, че партията ще се регистрира преди всички останали за предстоящия вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

ф

преди 5 години

За сега са първи само по брой апартаменти.

134

БПЦ

преди 5 години

Православната църква днес почита " Свети Цветан Седмоапартаментников "

133

Анонимен

преди 5 години

Хайде,хвърлете последната лопата пръст върху ,,ковчега наречен България" изпуснахте Кьовеши,тя щеше да ви реши проблемите.

fallback