135

ф

преди 5 години

За сега са първи само по брой апартаменти.

134

БПЦ

преди 5 години

Православната църква днес почита " Свети Цветан Седмоапартаментников "

133

Анонимен

преди 5 години

Хайде,хвърлете последната лопата пръст върху ,,ковчега наречен България" изпуснахте Кьовеши,тя щеше да ви реши проблемите.

132

Дядо Петър

преди 5 години

Щом вождът и учителят на гробарите има манталитет на първолаче, какво остава за гаулайтерите му.Пък за раята му - да не говорим.

131

Iozeff

преди 5 години

2 минути преди да затворят урните аз ще пусна своя глас СРЕЩУ гроб!

130

а

преди 5 години

интересно, в америка се дърпат до последно да си обявят кандидатите, тука първи, къде ли има някакъв шанс за опозицията? но... реално... нашата опозиция е на нивото на зимбабве, така че, по-добре не.

129

Койчо

преди 5 години

Първи и по апартаменти е винаги цецо цървула

128

преди 5 години

Шайката е вече неспасяема.

127

текст Гинчо Павлов

преди 5 години

Парите ще изхарчат за коли, с колите пък ще създадат структура, със труд и пот, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...И не е толкоз страшно туй дали пак някога ще имаме култура, не туй дори, че Бойко го боли..., а туй, че вече нас, нас боли ни... ютуб ЗАГЛАВИЕ Болка или Бойко го боли

126

текст Гинчо Павлов

преди 5 години

По градове, села и махали умира бавно родната култура и пада мрак, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...И тъй като сме българи, нали, един на друг си търсиме кусура, ругаем се, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...Чиновници жужат като пчели при тая сложила се конюнктура, стараят се, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...Министрите са твърди кат скали, застанали пред вража амбразура, оплюват ги, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...Валяло от пари и пак вали и трупат се фактура след фактура, кипи стремеж, а Бойко го боли, боли го много, ах, боли го...

125

поезия

преди 5 години

първите ще бъдат последни, септември ще бъде юни.. $ @% ?$ %?$%?(да се чете като псувня към всички политици и партии)

124

Анонимен

преди 5 години

Това,че Бойко не се отърва още в началото от Цвъ,има страшни последствия за страната и гражданите.

123

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Снимка 1 кадър от филма '' Аз проклетникът'' ли е?!

122

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНикакаво БКП няма и не е имало след 1990 година,чудех се защо българските граждани са винаги прекарани и ограбени,а със смяната на БСП и ДПС с герберите,стана още по-несигурна обстановката в страната,неотдавна разбрах каква е истината - всичките партии не са български,а чужди интереси се борят на наша територия помежду си,но от това страдат българските граждани.И има само за тези,които са от партиите,останалите са оставени на произвола на съдбата,затова никой не се грижи за държават

121

Анонимен

преди 5 години

Да ви докажа сега,че ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака,патриоти разни и всички партии на политическата сцена в България са създадени от БКП и ви разиграват един и същ сценарий с един и същ край в неприятни ситуации-ОСТАВКА ! Ето ви пресният пример: - никой до днес нито от опозиция, нито от извънпарламентарните партии, нито от коалиционите не поиска СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ АПАРТАМЕНТЧИЦИ И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА,както се практикува в белият свят ! Пак гласувайте за такива червени наследници !

120

Тинев

преди 5 години

Толкова ли пропадна българина?През последните дни изплуваха всевъзможни гадости, мошеничества, лъжи, измами, злоупотреба със служебно положение, а ГЕРБ имат наглостта да говорят за честност!Нямат ли малко свян тия престъпници?И като капак, " независимите " медии в България се престрашиха само да съобщават нови и нови случаи на престъпни действия.Защо си се сврял в дупката народе? Защо не излезеш и потърсиш справедливост?Прав излезе покойния проф. Божидор Димитров - шиб*н народ!

119

Анонимен

преди 5 години

Искам да открадна от България 10 млн. и да подам оставка която се изразява в светкавично напускане на държава или да ми дадат дългосрочен отпуск до изхарчването и на последният цент на Балеарските острови, не искам на разни Бахами или други екзотики, там е претъпкано с престъпници-политици и няма да ми е комфортно сред тях, защото времето прекарано с тях в България ми е достатъчно !

118

баце

преди 5 години

цар плъх палатува, цар плъх умува, цар плъх чували с бюлетини пасе. нали искахте демокрацийка. ето ви. кой не е от помощно училище е червен. кой не е от помощно училище е червен. който не колекционира апартаменти е червен. и така докато последния бял човек у резервато предаде богу дух.

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - с Питането на Корнелия Нинова: ...Съветът на ЕС е против, в това число и България. Защо, господин премиер?Хе, чудна работа! Господин премиерът и за социалистите на Нинова в ЕП ли отговаря?!

116

БАБА КУНА

преди 5 години

Е ТОЗИ ПЪТ И НАЙ-ЗАБЛУДЕНИТЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ГРОБАРИТЕ СТЕ БЕЗНАДЕЖДНО КОРУМПИРАНИ И ЧЕ СИ ОТИВАТЕ, А СЛЕД ТОВА БОКО, ЦВЪКИ И ЦЯЛАТА БАНДИТСКА КОМПАНИЯ ВИ ЧАКА РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД И ЗАТВОР !!!