Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На фона на скандала "Апартаментейт", в който се оказаха замесени политици от властта и червените критики срещу управляващите, ГЕРБ контраатакуваха с въпрос.

Oще по темата
Според Тома Биков, ако соцлидерката Корнелия Нинова е била депутат от ГЕРБ, досега да е подала оставка 10 пъти, но понеже етичният стандарт в БСП е на по-ниско ниво, от ГЕРБ можели само да задават въпроси.

"Ние питаме предлагала ли е тя 30 милиона лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП, чакаме отговор веднага, ако тя замълчи по този въпрос ще приемем че отговорът е "да", както се казва "мълчаливо съгласие", след като има претенциите да е морален стожер трябва да отговори на този въпрос", коментира Биков.
 
Според него БСП е партия, която непрестанно губи избори и предвид това цената изглежда висока.

"Въпросът е откъде са дошли тези пари, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети", коментира той. 

Спас Гърневски пък отсече, че в червените редици има толкова милиардери, че тази цена е "жълти пари за политическата върхушка и за тях такива суми вероятно са нормални".

Тома Биков смята, че в момента има фронт срещу управляващото мнозинство, но според него българските граждани няма да позволят страната да потъне в хаос, "както иска Нинова и приятелите й".

Иначе Гърневски отново нападна червената шефка за приватизацията на "Техноимпекс" и за Пловдивския панаир.

"По едно време ние с Нинова бяхме в СДС, аз съм бил кмет на Пловдив, тя не беше токова известна, но искам да попитам как успя тази млада синя активистка да извърши приватизация на "Техноимпекс" с доста авоари, до ден днешен не е отговорила на този въпрос, но и в момента идват хора и питат къде поне е архива на това дружеството, защото са работили там дълги години и сега не могат да си извадят документи да се пенсионират", каза той.

Гърневски допълни, че Нинова е единственият български действащ политик, уволнен от собственото си правителство от поста зам.- министър на икономиката заради съмнения за участия в сделки.

"Да застане тази госпожа, която като ангел небесен цялата в бяло обикаля с черната кобила страната и сее отрова сред обществото", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

503

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-хаааа-Спас Гърневски ,който пишеше стихове за възхвала на БКП ,после стана върл седесар ,а сега гербер.И до него Тама Биков ,който твърдеше ,че мястото на Бойко Борисов е в затвора и той ще направи всичко възможно да го вкара там.За тези юнаци 30 милиона са нещо като 30 лева.Тя Корнелия Барселона ли ще си купува или Манчестър Юнайтед.Той Мишо си беше пътник и без никакви мЕлеони както им вика Бойко но милионите.Това са димки за не четат хората за апартаменти ,тераси ,гаражи ,мезонети

502

Всичко ще даде.

преди 5 години

Великата лидерка всичко ще даде,само да е лидер.Маниакална страст да бъде премиер.Е,може,но трябва да гласуват козички,овчици,биволици за нея.Тогава има някакъв минимален шанс.

501

Гробарят.

преди 5 години

Комунисти,чакам ви след 26 май.С огромна радост ще се погрижа за вас.

fallback