503

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-хаааа-Спас Гърневски ,който пишеше стихове за възхвала на БКП ,после стана върл седесар ,а сега гербер.И до него Тама Биков ,който твърдеше ,че мястото на Бойко Борисов е в затвора и той ще направи всичко възможно да го вкара там.За тези юнаци 30 милиона са нещо като 30 лева.Тя Корнелия Барселона ли ще си купува или Манчестър Юнайтед.Той Мишо си беше пътник и без никакви мЕлеони както им вика Бойко но милионите.Това са димки за не четат хората за апартаменти ,тераси ,гаражи ,мезонети

502

Всичко ще даде.

преди 5 години

Великата лидерка всичко ще даде,само да е лидер.Маниакална страст да бъде премиер.Е,може,но трябва да гласуват козички,овчици,биволици за нея.Тогава има някакъв минимален шанс.

501

Гробарят.

преди 5 години

Комунисти,чакам ви след 26 май.С огромна радост ще се погрижа за вас.

500

Льо Кури дьо Мъдури.

преди 5 години

Е,то е минало това.Било,какво било.Но,много ми се иска да съм премиерка,ама много,бе,хора.Стана ли премиерка,ще ви покажа какво е корупция.Ще ви разкажа играта.

499

Анонимен

преди 5 години

Важното е да се генерира трафик за да има рекламодатели. ;)

498

Анонимен

преди 5 години

Може и само за сексуални услуги да е сдал надпреварара Михов.

497

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов се опита да ни изправи на крака от поза партер, но *** подкрепени от наши предатели го прецакаха.

496

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникПреврата срещу Жан Виденов не можахте да го повторите срещу Станишев. При Станишев България влезе в Европейския съюз а при 25 години десни управления влезе в криминалните хроники.

495

Анонимен

преди 5 години

Само като прочетох, Тома Биков и с това приключих. Гербери, в канала сте! Няма връщане. Хората са ви бесни. Издънка след издънка.

494

Кви апартаменти, бе

преди 5 години

Цикламената компания на Крушовската крава, изядоха пари, за цел жилищен комплекс вече без да работят в НС.От ГЕРБ поне ходят на работа и правят закони!Аман, от комунистически хрантутници!

493

Циник

преди 5 години

При БСП ще стане - 3000лв. При обменен курс на еврото 100лв. за евро!Жан Виденов го можеше!

492

Анонимен

преди 5 години

3 000 ле ще стане едно евро при евентуално управление на БСП.

491

Циник до "грамо

преди 5 години

Шумкар"В случая е важна консистенцията ... не граматиката - другарю!

490

До неграмотни герб

преди 5 години

Пише се ДОЛУ,а не долО ГРОБ...Ама това са кадрите от помощното училище във Върщец т.н. ***...Сигурно и името не могат да си напишат...

489

сакън

преди 5 години

Ако тази на снимката докопа властта, ще станем като в Русия.Тогава социалистите ще видят какъв ще го ядат.Там 67% от населението няма топъл тоалет/унитаз. В класните стаи има кофа.86% не могат да си купят да имат два чифта обувки по един за лятото и един за зимата.Затова масово рускините емигрират и не подбират мюслюманин, ром и т.н.

488

Доло БСП

преди 5 години

Социалистите имат извратено мислене за труда, заплащането и отношението към хората.Тяхното отношение го четяхме по книгите, гледохме по филмите.Този извратен модел на мвислене наблюдаваме всеки ден в трудовите резултати на техните поклонници и в заплащането на труда което е най-ниско в ЕС.НЕ ГЕРБ, а социалистите с куфарчета са тези които организират труда по този извратен начин.

487

Циник до 523

преди 5 години

Ако Левски беше президент щеше да разкара герберастите по-бързо от Радев--------Ако Левски беше президент - цялата ви крадлива продажна червена шайка - щеше да е по занданите...и да виси по дърветата...барабар с КурСланинова и безродния и слуга РадевЛевски е мислил като освободи България - да се премести в Русия..че и там бедните да освобождава

486

Циник до 522

преди 5 години

Аз не си спомням Левски да е имал апартаменти като Цветанов и вила в Барселона като Борисов-------Не бе - Левски е имал външнотърговско дружество...държал е Пловдивския мострен панаир .... и е имал сергия в ЦУМ ....гиди и шумкарските ви унуки

485

Анонимен

преди 5 години

Ако Левски беше президент щеше да разкара герберастите по-бързо от Радев

484

Анонимен

преди 5 години

Аз не си спомням Левски да е имал апартаменти като Цветанов и вила в Барселона като Борисов