Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR
fallback

Бившият председател на Висшия съвет на БСП Красимир Премянов, заяви в студиото на "България сутрин", че от взаимодействието на СДС и ГЕРБ, десницата ще спечели повече, въпреки че не изключи да има ползи и за ГЕРБ. Но допълни, че не е голям оптимист за резултата от него.
Oще по темата


Бившият вицепремиер на България Евгений Бакърджиев определи новата коалиция като джакпот за СДС, защото иначе те трудно биха успели да вкарат дори един човек в европарламента.

"ГЕРБ дотук традиционно е включвал в листите си представители от други политически формации. Това ще е за пореден път включване на хора в листата на ГЕРБ", каза той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Двамата се обединиха около тезата, че европейските избори у нас се превръщат във вътрешна битка с личностни нападки и скандали с имоти, но ни очаква още много до 26 май.

По думите на Красимир Премянов и Евгений Бакърджиев резултатите ще покажат дали ще има основание за искане на предсрочни парламентарни избори у нас.

"Разслоенията в Европа, балканизирани и побългарени у нас, дават много по-големи поражения. Това е сбъркана политика", посочи Бакърджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Наблюдател

преди 5 години

The show must go on!

38

Скептик

преди 5 години

Тиквания става Седесерия

37

ми, да!

преди 5 години

До Анонимен - Един седесар ще стане евромилионер гарантирано.Сигурно ще има защо!Другите сини "великани" се въргалят в илюзорното си величие! Безмонетни принцове, сърдитко Петко, празна му торбата!

fallback