39

Наблюдател

преди 5 години

The show must go on!

38

Скептик

преди 5 години

Тиквания става Седесерия

37

ми, да!

преди 5 години

До Анонимен - Един седесар ще стане евромилионер гарантирано.Сигурно ще има защо!Другите сини "великани" се въргалят в илюзорното си величие! Безмонетни принцове, сърдитко Петко, празна му торбата!

36

Анонимен

преди 5 години

отново прецакаха ***, пробутаха му най-любимата дъвка - апартаментен битовизъм с вкус на сиромахомилство! Куци и сакато, глухо и сляпо, грамотно и неграмотно, всички се надпреварват да злословят без да имат представа за реалната ситуация около въпросните икотни сделки. Така разсеяно представяното за общество население загърби , че от бсп не ходят на работа, а получават пари! Има достатъчно умни, ще гласуват за ГЕРБ, независимо от жалките провокации!

35

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи..........е, сдс-то може би...............а герберчетата?????? Те какво "удариха"??? Или тях ще ги удари една тухла по главата през май????

34

Анонимен

преди 5 години

Един седесар ще стане евромилионер гарантирано.

33

а

преди 5 години

ще го огрее Бойко същото като Цачева президент

32

партайгеносе

преди 5 години

До ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ НЯМАА бе тиква ли е,кратуна ли е важното е че хората пак за Герб ще гласуват!А за червените гащници по един преференциален шут по изгладнелите зaднИци!

31

Гледна точка

преди 5 години

Костов-разпродали държавата за жълти стотинки - взеха милиарди външен дългКОСТОВ НЯМА МНОГО СЪС СДС (КОСТОВ БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДСБ), НО ВИЖ ПЪК ЗА ТОВА ТОЙ НАЗНАЧИ МЛАДОТО КУРНЕЛЧЕ, ЗА ШЕФ НА ТЕХНОИМЕКС, КОЙТО ТЯ НАЙ- БЕЗОЧЛИВО ОКРАДЕ И СТАНА НОВОИЗЛЮПЕНА МИЛИОНЕРКА!

30

Анонимен

преди 5 години

До СтратегТова се случва с ГЕРБ, когато я няма БСП. Дори само в парламента да я няма.--това обаче е заблуда за масите или по-точно - за "широките маси", защото бсп НЕ е антипод на герб!и изобщо в целият свят от 30 г НЯМА полюси, тъй като Системата е ЕДНА и съща ... НЯМА!

29

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Дайте власт и на Бакърджиев... - да разруши летящата чиния...

28

Пената

преди 5 години

Борисов четири...

27

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Пена, извинявай, но Борисов е по голям стратег от теб... - а освен това е и Държавник...

26

Присмехулник

преди 5 години

"СДС спечели с малко, но завинаги"... xaxaa

25

Стратег

преди 5 години

До АнонименДали ГЕРБ играе за БСП ще се види в бллизкото бъдеще. Определено в БСп има фигури, които играят с ГЕРБ имат икономически връзки и това са кръговете около Станишев, Гергов. Но, те бяха отсвирени. Но принципът е наситина такъв в полярността: за да е единият полюс + той трябва да има своят антагониост, който да го дефинира като такъв, иначе губи образ, лице и идентичност, ерозира и се разрушава. Това се случва с ГЕРБ, когато я няма БСП. Дори само в парламента да я няма.

24

Анонимен

преди 5 години

Голям джакпит с тия ежедневни оси. рания!

23

Анонимен

преди 5 години

Тъмно червените ГЕРБ се събраха с тъмно сините СДС и се получи кафявата Национал Социалистическа Партия.(то друго от тези цветове няма как да се получи)На другия полюс пък са алено червените ,чак до розово.Политическата ни палитра е изумителна.Всички цветове на дъгата събрани на едно място.(в политиката)*** квот кажат началниците.

22

ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ НЯМА

преди 5 години

и ако си мислят в СДС, че ТИКВАТА ще им даде места в Европарламента....Както е тръгнало и с тези тотални провали на ГЕРБ няма да има никакви места там. 2 места от 0 е равно на 0

21

Ами

преди 5 години

Ако не беше политическият чадър отвън, СДС и издънките им отдавна да са изчезнали от политическия живот на страната!

20

Анонимен

преди 5 години

Два политически трупа, изритани на бунището на историята, ще ми коментират актуални събития, от които не разбират...