fallback

Управляващото мнозинство ще отхвърли президентското вето върху промените в Изборния кодекс, а БСП продължават да отказва да влязат в Народното събрание.

"БСП ясно е поставила своите условията, те са описани в позиция и смятаме, че е достатъчно красноречива, за да влизаме в обяснения кога и как ще се връщаме в парламента. Това са четири условия, които отиват отвъд партийния интерес. За нас най-важното е нашата битка срещу безумните изменения срещу ИК", коментира в "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

По думите му БСП се бори за правото на всеки българин да получи честни избори.

Александър Симов коментира и решението за промени в правилника на Народното събрание, което ще доведе до това отсъстващите депутати да не взимат заплати.

"Всеки има право да изрази своето мнение, без това да попречи на кариерата му. Повечето ми колеги приемат това решение като начин нашата битка да продължи. Те не могат да разчитат на безгранични средства, но влизането в парламента е и кауза", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът заяви, че докато той и съпартийците му не са на работа, няма да взимат заплати.

Той обясни, че социалистите работят и извън Народното събрание, като се подготвят усилено за евровота, провеждайки срещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Да бе

преди 5 години

Ох не забравяйте всичките сте в дупката.

29

Анонимен

преди 5 години

Вчера се върнах от Австралия.Изненадах се,че още не сте забранили комунистическата партия свързана с много убийства на невинни българи и разрухата на страната.

28

Анонимен

преди 5 години

Единственото за което се бори БСП, е да са във властта та да могат да крадат.

fallback