30

Да бе

преди 5 години

Ох не забравяйте всичките сте в дупката.

29

Анонимен

преди 5 години

Вчера се върнах от Австралия.Изненадах се,че още не сте забранили комунистическата партия свързана с много убийства на невинни българи и разрухата на страната.

28

Анонимен

преди 5 години

Единственото за което се бори БСП, е да са във властта та да могат да крадат.

27

Анонимен

преди 5 години

От БСП очаквам само едно - да се саморазпусне. Всичко друго е прах в очите.

26

АБС

преди 5 години

ВИКАТЕ КРЕЩИТЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЛЕД РАБОТНОТО ВРЕМЕ СИ ПИЕТЕ ЗАЕДНО ПО ЕДНА ЧАША УИСКИ ИДРЪНКАТЕ КОИ СКАКВО Е УСПЯЛ ДА ЛЪЖЕ НАРОДА

25

до 27

преди 5 години

Имам подозрение,че Нинова е агент на ББ.Никой друг не затри толкова БСП колкото тя!

24

неверник

преди 5 години

БСП и честност????

23

бунтар

преди 5 години

До Бсп-бита картаИ ТИ СИ ЗАБЛУДЕН---ТЕ СИ ИГРАЯТ ИГРИТЕ НАРОДА ИМ ДИША ПРЪДНИТЕ

22

Анонимен

преди 5 години

Стига вече БСП.ГЕРБ.ДПС.АТАКА.Всеки ден има недоволни които са на улицата и искат по-високи заплати иначе терминал 1 и 2 .Сърбахме им попарата .

21

Кирил

преди 5 години

Браво ли, никога тия мафиоти БСП, същите като Тиквуна, дори по-зле...

20

Анонимен

преди 5 години

браво на БСП. Ще гласувам за тях.

19

Бсп-бита карта

преди 5 години

10 поредни години Боко разбива БСП на всякакви избори. И този терор на Герб над Бсп ще продължи докато *** води старческата партия. Не го ли разбрахте още това...

18

БСП - ключови думи:

преди 5 години

диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...

17

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

16

Гербераст - комунист

преди 5 години

Сигурен съм, че ако пред гербавите палячовци излезе един истиски мъж/жена и основе партия, която има шамс на политическата сцсена, ще си счупят краката да бягат от тиквопитека и неговият тоталитаено - мутренски подход.

15

Анонимен

преди 5 години

БСП е магнит за такива клинични *** и завършени пpостаци като Александър Симов.

14

Анонимен

преди 5 години

*** няма ли? Герберските тролчета развързаха торбата с обидите. Донякъде им е простено - беден речник и нисък интелект - типично за тях, същите като вожда-еднокнижник.

13

Анонимен

преди 5 години

До ВалериТома Биков казваше, че Борисов бил малко диктаторче, за повече не ставал. А на Тома Биков може да се вярва. Елитен гербер все пак, познава нещата отвътре.

12

Анонимен

преди 5 години

До Бсп са гадовеВерно, резервни бюлетини за всеки случай - в случай че изборния резултат не е такъв, какъвто се иска на организаторите например, се прибягва до резервните бюлетини.

11

Анонимен

преди 5 години

До ВалериАми да запишат в конституцията, че лидерът на управляващата партия е едноличен диктатор. Защо ни занимават с някакви си разделения на властите и пишат някакви текстове за това как депутатът бил отговорен единствено пред съвестта си. И защо изобщо да избираме депутати и да плащаме прескъпо издръжката им, като просто Бойко може да си взема решенията като самодържец.