Снимка: БТА
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров не изключи възможността "Обединени патриоти" да се явят заедно на евроизборите, но отчете, че имало "белези за разтрогване на брака" в малката коалиция. По думите му обаче най-важно не било кой ще води листата и ще бъде евродепутат, а какви идеи и програма ще защитават в Европа.

По-рано от НФСБ обявиха, че преустановяват преговорите с ВМРО за общо явяване на изборите за Европейски парламент заради медийни атаки към тях от страна на войводите. Лидерът на партията Валери Симеонов пък заяви, че евровотът не е от жизненоважно значение за неговата партия.

Oще по темата
"8 месеца поставях въпроса за евроизборите и вече реших да не го поставям, защото тръгнаха слухове, че аз държа да водя листи, което не е вярно. Престанах да поставям този въпрос", така коментира пък Волен Сидеров новите скандали в "Обединени патриоти".

"Вариантът "Обединени патриоти" да се явим заедно на евроизборите не е изключен, макар че все повече виждам, че има белези на разтрогване на брака. Но прескачаме един много важен въпрос - с какви програми и идеи бихме отишли на едни такива избори. Това е битка за Европа, където ще се сблъскат глобализъм и антиглобализъм", продължи още лидерът на "Атака".

Той настоя и че евроизборите са важни за България и на знае защо за Валери Симеонов не са. Европа е пред голям избор и ако някой каже, че не са важни, просто това е липса на стратегически поглед.

Сидеров коментира и заплатите на евродепутатите и отбеляза, че хората се дразнят от техния размер. Затова атакистът иска те да даряват голяма част от тях за лечението на болни деца.

"Отиват там, стоят 5-10 години, натрупват 1-2 млн. в банки и след това гласуват за Истанбулски конвенции, джендърство, за мигранти", отбеляза Сидеров.

Той настоя и че не бяга от срещи с коалиционните си партньори и винаги е на линия за разговори. Той обеща и че като председател на парламентарната група още днес ще се обади на партньорите си и ще инициира среща с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

Нямат срам, толкова цинизъм, толкова меркантилност, на народа му идва много в повече от колкото може да понася. Как пък само те имали нови идеи, а в живота промени не настъпват. Измислят нови и нови данъци та да ядат до пръсване. Щели да въздигнат България, но я "стопяват" с по 50 хиляди човека за година. Безсрамници негодни. А те богатеят ли , богатеят.

8

Анонимен

преди 5 години

Бяло джудже.

7

Анонимен

преди 5 години

Тоя тарикат пак пусна телевизията Атака. Трябва да питаме правителството защо. Симеонов бил сороссоид, защо Сидеров се е омъжил за него. Булката Сидерония много меркантилна.

fallback