9

Анонимен

преди 5 години

Нямат срам, толкова цинизъм, толкова меркантилност, на народа му идва много в повече от колкото може да понася. Как пък само те имали нови идеи, а в живота промени не настъпват. Измислят нови и нови данъци та да ядат до пръсване. Щели да въздигнат България, но я "стопяват" с по 50 хиляди човека за година. Безсрамници негодни. А те богатеят ли , богатеят.

8

Анонимен

преди 5 години

Бяло джудже.

7

Анонимен

преди 5 години

Тоя тарикат пак пусна телевизията Атака. Трябва да питаме правителството защо. Симеонов бил сороссоид, защо Сидеров се е омъжил за него. Булката Сидерония много меркантилна.

6

СКАНДАЛИ В ГЕРБ

преди 5 години

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА - ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА БОРИСОВ.ЦВЕТАНОВ ПРОТИВ, ЗАЩОТО ЩЯЛ ДА СЕ ПОВТОРИ СЛУЧАЯТ С МАЙКАТА НА НАЦИЯТА.

5

тцтцтцтцттцтт

преди 5 години

"По думите му обаче най-важно не било кой ще води листата и ще бъде евродепутат, а какви идеи и програма ще защитават в Европа."-----Абе важно си е .Много си е важно, кой ще води листата , то нали заради това се води боя

4

Макс

преди 5 години

Всичко е за драпането Сидеров да стигне до европарламента и там да се пенсионира. А на избирателите да покаже среден пръст и така да им благодари за това, че са гласували за него. Колко лицемерни са всички политици, единственото което ги интересува са техните лични интереси иначе говорят за идеи и програми и какви ли не чудеса преди избори.

3

Анонимен

преди 5 години

Тея са почти толкова зле, колкото народа дето му подсвиркват по ливадите, докато пасе

2

Аз

преди 5 години

Герб ви унищожиха а още си мислите че сте в играта.. Извън сте като всички коалиционни партньори на герб. Вие сте поне третите, нищо не научихте....

1

атакист

преди 5 години

вече нищо не му вярвам Винаги може да се завъртикато 75095шафрантия