Снимка: Булфото
fallback

Според Вежди Рашидов, сегашното правителство е направило много през 2018 година.

"Не знам дали е по-добро от предните две, но реши проблеми, които стоят от години. Например - даде повече за хората с увреждания!”, заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Рашидов обаче бе категоричен, че Ахмед Доган иска властта.

"Това аз разчитам в коледната му реч. Програмен кабинет, надпартийност - сега ли се сети, попита”  риторично Вежди Рашидов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

допълвам заглавието

преди 5 години

И добави нови/проблеми/ за следващите години.

42

Склуптурата говори

преди 5 години

Веждата Рашетков винади се е състезавал с Росен Плювналналиевпо равнение към ъгъл > 90 градуса.Явно са му завирали по коледа грух-грух крачеата в органа за изхождане та са го страх да кихне да се неизоди у пръдниментаВърнете ни Росен защото поне помашкият е по-близак от нетурския на ВеждатаИ йош мазата на рафтове хоризонтални главите от камък, кал и глина на братята Илиеви чакат всека Нова година да идат подарък ...до амина...до амина

41

ognyanz

преди 5 години

Все с някоя похвала за Бойко и правителството му. Дало правителството на хората с увреждания, ама след месеци протести и от нямай къде. Инвестициите клонят към нула, изоставаме от предпоследните в ЕС, а два милиарда от бюджета остава като излишък - като за обществени поръчки на "наши" хора. Ама това Вежди не го интересува. За него все ще остане нещо.

fallback