Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Прясно избраният вицепремиер Марияна Николова заяви, че кандидатурата й е излъчена от "Обединените патриоти" и ще търси диалог с всеки депутат.

Николова каза пред журналисти в Министерския съвет, че разбира майките на деца с увреждания, които по думите й "са преживели много".

Oще по темата

"Аз също съм майка. Един от моите приоритети ще бъде българското дете, каквото и да е то, принципно подкрепям децата", каза Николова. Тя изрази готовност и за среща с майките, ако те поискат или дори да ги покани на среща.

Николова не се притеснява от "наследството" на Валери Симеонов, чиято оставка взеха именно думите му, че това са "кресливи жени с уж болни деца" и обясни, че ще отговаря за своите изявления.

"За мен това е висока отговорност, голяма чест, не бих отказала такова конкретно предложение“, коментира тя новия си пост. "Всичко стана много бързо", отговори Николова на въпрос колко време й е трябвало да го приеме.

Новият вицепремиер очаква да види каква отговорност ще й възложи премиерът Бойко Борисов, за да конкретизира какви действия ще предприеме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ПроСоТо

преди 5 години

Ще отговаря за своите изявления.....Добре,но защо нищо не споминя за бъдещите си действия?..Или викате:-"Че кой "властник" отговяря за действията си?!"....................И да,верно отбелезва "Анонимен" долу:-Колкото и да са се постарали да "излъскат" биографията й,просто май не са посмяли да СЪЧИНЯТ къде е завършила право.Иначе са е подмятала насам-натам из Ойропата..Нема съмнение..Но за Тиквеното "правителство" това си е нещо като "изискване"..

26

Анонимен

преди 5 години

Тази калинка не е завършила право и никога не е била адвокат!Тя е поредното доказателство, че ГЕРБ назначава в държавната администрация хора без необходимия ценз на места, на които той се изисква.

25

ахам добре

преди 5 години

Хахахахаха била обещала, че ще отговаря!Я да иде в банка, ЕРП, ВИК и да обещае, че ще плаща и ще носи отговорност.А те и казват, добре, я подпиши едно договорче веднага от днешна дата квото си обещала и ако го нарушиш, съд, съдия изпълнител и т.н.Да се е подписала под някакъв договор за обещанията си тази женица? Май не е.Че от 1989 до днес всички политици, депутати, бизнес обещават високи заплати и оправяне, ама над 3 млн. българи емигрираха заради ниски заплати и безработица!

fallback