27

ПроСоТо

преди 5 години

Ще отговаря за своите изявления.....Добре,но защо нищо не споминя за бъдещите си действия?..Или викате:-"Че кой "властник" отговяря за действията си?!"....................И да,верно отбелезва "Анонимен" долу:-Колкото и да са се постарали да "излъскат" биографията й,просто май не са посмяли да СЪЧИНЯТ къде е завършила право.Иначе са е подмятала насам-натам из Ойропата..Нема съмнение..Но за Тиквеното "правителство" това си е нещо като "изискване"..

26

Анонимен

преди 5 години

Тази калинка не е завършила право и никога не е била адвокат!Тя е поредното доказателство, че ГЕРБ назначава в държавната администрация хора без необходимия ценз на места, на които той се изисква.

25

ахам добре

преди 5 години

Хахахахаха била обещала, че ще отговаря!Я да иде в банка, ЕРП, ВИК и да обещае, че ще плаща и ще носи отговорност.А те и казват, добре, я подпиши едно договорче веднага от днешна дата квото си обещала и ако го нарушиш, съд, съдия изпълнител и т.н.Да се е подписала под някакъв договор за обещанията си тази женица? Май не е.Че от 1989 до днес всички политици, депутати, бизнес обещават високи заплати и оправяне, ама над 3 млн. българи емигрираха заради ниски заплати и безработица!

24

Анонимен

преди 5 години

стига сте обиждали жената...тя каза,че приоритет ще й бъде вдигането на доходите...дайте й поне 2 седмици,както поиска, да се посъвземе от тези лакърдии навсякъде...най-голямото *** в тази коалиция е Волен Сидеров...а и визуално тази жена заслужава някакво уважение,поне от мъжете...,тъй като се различава чувствително от Цецка Цачева...още не е започнала и вие я "почнахте"...дайте малко шанс...да кажа все пак и ,че не съм симпатизант на ГЕРБ...

23

Анонимен

преди 5 години

Марияна Николова е герберка, а преди това царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Номинацията й е прекрасен изход от ситуацията и за Борисов, и за Валери Симеонов . Като юристконсултка на Топлофикация София и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в защита на олигархичните интереси срещу обществения интерес.Тя е човек на енергийните вампири монополистите. Тя неслучайно е била назначена за шеф на неговия кабинет.

22

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, долно крадливо протеже !

21

Анонимен

преди 5 години

Значи черкезкия гном си уреди любовницата за вицепремиер.И чрез нея ща продължава да краде пари от данъкоплатците.

20

Анонимен

преди 5 години

Ле-ле! Днеска вече ТРИ "публикации" за поредната мариянка на герб, а за Вождо Банкянски ни една!

19

Край

преди 5 години

Бе добра си е жената за некой. Само не разбирам защо ще и даваме заплата.За мен децата са ... платина. дайте и на мен.

18

До: 17

преди 5 години

Ааа, едва ли ще даде. Сигурен съм обаче, че и се иска нас да ни *** отзад!А ние разбира се ще и пуснем нали?Щото сме... пуЙки!

17

Анонимен

преди 5 години

Това обещание е, да не клати стола на пожарникарчето-екскурзиант ли е?

16

ШибиРиби

преди 5 години

Тая с тия черни кръгове около зелените и очИ здраво пие пуши и еднооки смоци души

15

Анонимен

преди 5 години

Браво! Отговорна другарка значи!

14

Съвет

преди 5 години

Върши си работата, за която си назначена, диалозите ги остави на други!

13

Злато

преди 5 години

Децата за нея били злато... Ей, това думите, много разкриват... В случая мерната единица.

12

Въпрос

преди 5 години

Кой е казал, че диалог с всеки един депутат е работа на един вице. Или тя така е свикнала - с диалог на четири очи да се изяснява...

11

Гражданин

преди 5 години

Необходимост е гражданите да си кажем думата. Така не бива. Гоним един, те ни натрисат по-долен. Това го разбирам като да не са си прочели урока.

10

Гост

преди 5 години

Това е най-голямата калинка. На фона на тая калинка Катеринчето Захариева е на една ръка по-горе.

9

истина е

преди 5 години

Вервам ти ,ча ши на упраиш както мадридският ни управи !!Толкова ли сте големи *** ,че не разбрахте ,че на народа му идва да ви окачи живи по стълбовете !!

8

ПатрЕот

преди 5 години

До АНТИСпоред запознати,за да стигне до тук, госпожата май е стискала кокала на Далавери!;)Не знам колко е сладък..