fallback

Днес окончателно трябва да бъде гласувана оставката на Валери Семиенов, а на негово място, като виципремиер без партфейл, отговаряща за демографията, е посочена Марияна Николова – бивш началник на кабинета на Валери Симеонов, юрист по професия.

Oще по темата

Заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов обясни пред Bulgaria ON AIR, че именно НФСБ са единствените, които са могли да излъчат кандидат за този пост по силата на коалиционното споразумение и подчерта, че се приема тази номинация.

Той изрази надеждите си, че Марияна Николова щe бъде по-диалогична и ще вдъхва доверие.

"Мисля, че влизането на една дама в управлението на страната и в отношенията на коалиционните партньори е положително", настоя Михов.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се очаква да се върне в Народното събрание като депутат от групата на "Обединени патриоти", а по този въпрос заместник-председателят на ВМРО коментира, че Симеонов има качества, които да бъдат използвани в парламента.

"Възстановява се онова отношение, което избирателите на изборите определиха", каза още депутатът от "Обединени патриоти" по въпроса за това дали "Атака" ще останат с човек по-малко в парламента, след връщането на Валери Симеонов там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 5 години

Защо всички КаЛинки имат тази прическа тиквата по такива ли си пада.

40

бг журналисти

преди 5 години

Колко правописни грешки може да има в една статия? "Партфейл" ?

39

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност е "диалогична", щом се мести от кресло в кресло! Тя и Десито от Руси прави хубави "диалози".

fallback