Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

След като Валери Симеонов хвърли оставка заради протестите на майките с деца с увреждания, които 26 дни бяха на улицата, сега лидерът на "Атака" – третият партньор в Обединени патриоти предложи и другото вице от квотата на патриотите Красимир Каракачанов да напусне поста си.

Oще по темата

"Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, защото изказването му бе недопустимо. Аз давам и сега дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да започнем начисто", написа Сидеров в социалната мрежа Facebook.

Според него така ще направят нещо патриотично.

"За да решим дали можем да бъдем някакъв патриотичен блок, който да започне начисто. Какво значи начисто - да поставим приоритети и да видим дали можем да ги постигнем. Защото да се въртиш във властта само заради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя достатъчно и затова им предлагам да се съберем и да обсъдим подобен въпрос", пише Сидеров.

Все пак той уточнява, че това не е ултиматум, а приятелско предложение към Каракачанов, което да го върне към разума.

"Защото смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността. Правих вече няколко предупреждения - защото се занимаваме с лифтове, дискотеки, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, ако ли не - зле за тях", допълва лидерът на "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Анонимен

преди 5 години

Волен е НИКОЙ.Случайно се намести в този парламент защото се промъкна между Каракачанов и Симеонов.Най си подхожда с този на снимката.И двамата са за жълти книжки.

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41хайде стига! На вас само правителството на ББ ви е виновно. 29 години вече държавата е обект на кражби и корупция. Но досега всички мълчаха. И изведнъж - всички се събудиха и им се отвориха очите. Сериозно? И защо ли? Защото само при това правителство ви се дава възможност да крещите Пък при него доста крупни далаверки излязоха наяве макар че някои умно се покриха за да си харчат на спокойствие крадените парички. И искате да се върне това? Нямам думи.

123

Да добавя

преди 5 години

То и Мендичка е за махане.Къде я сложат , все се издънва. И после Бойко идва и управя глупостите и. Да натовариш бедните с по високи данъци е лудост. За екологията се била загрижила... И като министърна МВР беше за подигравка от полицайте.

fallback