125

Анонимен

преди 5 години

Волен е НИКОЙ.Случайно се намести в този парламент защото се промъкна между Каракачанов и Симеонов.Най си подхожда с този на снимката.И двамата са за жълти книжки.

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41хайде стига! На вас само правителството на ББ ви е виновно. 29 години вече държавата е обект на кражби и корупция. Но досега всички мълчаха. И изведнъж - всички се събудиха и им се отвориха очите. Сериозно? И защо ли? Защото само при това правителство ви се дава възможност да крещите Пък при него доста крупни далаверки излязоха наяве макар че някои умно се покриха за да си харчат на спокойствие крадените парички. И искате да се върне това? Нямам думи.

123

Да добавя

преди 5 години

То и Мендичка е за махане.Къде я сложат , все се издънва. И после Бойко идва и управя глупостите и. Да натовариш бедните с по високи данъци е лудост. За екологията се била загрижила... И като министърна МВР беше за подигравка от полицайте.

122

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се махнете

121

Анонимен

преди 5 години

До Я всичките112 Местото им е в затвора на крдците на прехода. Ама обаче кой ще ги вкара си пита? Народа го разедениха бедни- богати, патриоти, герберо комунисти, гербери капиталисти, цоциалисти, на работни и безработни, и пр. и пр. Будителите още ги няма, народа мрънка и чака да му излезе заек от герберската трънка.

120

бг

преди 5 години

Този психопат и руска *** вече съвсем загуби мярка .Но не е луд той а този който го избира .

119

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ погълнаха и унищожиха всичките си съюзници във времето. Сега са наред патриотите...

118

атакис

преди 5 години

Браво Сидеров.

117

Анонимен

преди 5 години

125 Иван Костов е маннгал, няма как родителите му да са били комунисти. Виж, неговите осиновители Йордан и Поликсена са били комунисти...така че е израснал в комунистическо семейство. Тук си донякъде прав.

116

Леля

преди 5 години

Новините А защо ти не си подадеш оставката бе предател, с колко пари те купиха. *** дето направи целият хаос защо не застане срещу доган А?

115

до 106

преди 5 години

И за да бъдем последователни.... да продадем държавата..........................................ама тя не е ли продадена вече ?

114

Анонимен

преди 5 години

до 123 Че то половината български народ е потомък на комунисти бе приятелю. Да не кажа че даже са 70-80%. И не мисли че защитавам Тиквата примерно...той и Иван Костов е ***. Просто не могат да избягат от рода си, но се пишат за други. Няма лошо, то и аз съм потомък на народни борци( пра дядо ми и пра баба ми бяха ятаци и даже са крили шумкари( партизани) на тавана на къщата си от хората на Борис 3-ти 43-та, но не се имам за комунист, социалист или там каквото и да е. Безпартиен съм.

113

пак приятелски съвет

преди 5 години

а защо и волен да не подаде оставка ? той пък какво направи за "стандарта на живот " ?

112

Иван Маджаров

преди 5 години

Президентът Румен Радев - бивш ЧЛЕН НА БКП.Премиерът Бойко Борисов - бивш ЧЛЕН НА БКП. Вицепремиерът с министър на отбраната - сътрудник на ДС, с агентурно име "агент Иван".Валери Симеонов, син на Симеон БАЛЕВСКИ, семейство на активни борци против фашиза и капитализма, членове на БКП.Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов, партизанин от бпигадата "Чавдар", член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията.Владислав Горанов - син на комунягата Иван Горанов.Вие комунисти ли сте?

111

Реалист

преди 5 години

Тоя клоун говори за реалност? Реалност е, че тези трътлеци в парламемнта пренебрегнаха искането на народа за мажоритарна система, понеже надали повече от 10% от тях биха имали шансове. Не и Дoлeн.

110

до к.119

преди 5 години

До АнонименЖена му е свястна, има си и прекрасно синче. Но нерядко дъската му хлопа и тогава е склонен на всякакви изяви. Не знаеш дали това, което казва, ще държи на него или вятърът ще го отвее в точно обратната посока. А има още един перко в НС и един бивш подсъдим, осъден на затвор на две инстанции. Спасиха го двама немски адвокати и сега манипулира с ромите и държавните чиновници изборите на поразия.Отличителен белег крива пъпешовидна глава.

109

Гошо

преди 5 години

Навременно и правилно предложение. Наиграхте се, стига ви. Има още едн перко от Воля, който ду.п.е дава за власт. Много е зле , горкият. В името на властта застава рано сутрин и с присъствието на единадесетте си овчици бетонира гербаджийската власт. Това ще е последният танц на неговата парламентарна група.Дай ноже и последният валс на дуета Боко-Цуци.

108

Анонимен

преди 5 години

Браво на Волен.........................голям политик, освен това си взе хубава млада жена!!!

107

Анонимен

преди 5 години

Прав е Волен.................100 %!!Шкембе войвода и Валери Далавери не стават.................изложиха се!!!

106

Анонимен

преди 5 години

Воленчо свърши тази, вече 30 г. всичките все почвате на чисто, няма кой да ви търпи, махайте се докато още е без бой