Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На обвиненията на червената шефка Корнелия Нинова за лошото управление на страната, от ГЕРБ отговориха също с упреци.

Oще по темата

"За 10 години управление на ГЕРБ доходите се увеличиха три пъти. Контрабандата падна 5 пъти, брутният вътрешен продукт удари рекордни нива", коментира депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Според него явно съветниците на Нинова са слаби, но пък той не бил очаквал и повече от "хората, които три пъти фалираха българската държава".

Иванов настоя, че повечето приходи в бюджета са заради изсветляването на икономиката, добрата работа на правителството срещу контрабандата и по-големия БВП, следствие на създадени устойчиви условия за растеж.

"Икономиката расте с 4% средно вече няколко години подред. Средносрочната бюджетна прогноза внесена от Министерски съвет в Народното събрание вчера доказа, че тази предвидимост и този ръст на икономиката ще ги има и следващите няколко години, въпреки приказките на БСП. Това явно много изнервя нашите политически опоненти. Те стават все по-сдържани, все по-крайни в неистините, които говорят. Политическото им говорене не трябва да залита в такива крайности и да съдържа неистини", допълни Иванов.

Той даде пример с последните местни избори и уточни, че от 2000 гласоподаватели БСП са получили 50 гласа.

"Този шамар явно още отеква в ушите на БСП", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Колегата му Маноил Манев пожела: "Дано БСП не напишат управленската си програма като "Визия за България", за която успяват да съберат служебно между 5 и 30 човека при обиколките си из страната и за която канят с бележки върху таблата с некролозите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

142

Момчил

преди 5 години

Кога пък БСП фалира Държавата ? При Виденов ли , когато го свалихте на втората година ? При Орешарски ли ,когато го свалихте още преди да беше съставил правителството ? Пълният мандат на Станишев беше сто пъти по добър от вашите поредни три мандата ,където виждаме далавери всеки ден. За свалянето на правителствата на БСП , вие трябва да сте в затвора ,защото беше противозаконно.Изобщо не ставаше дума за 100 дни толеранс. А,на вас ви се дават 100 дни винаги.

141

Анонимен

преди 5 години

Стига се карахте за тоя остров бе ББ само един остров има острова на изплющението тоест на изкушението където един път в годината ходи с кърджалийската кметица искате видео ли ако е за потвърждение гледайте снимките му на интервюта с кметицата в господари на Еврика застане ли с гръб към него никога не може в главата да я гледа а все в зад.ника а ако искате домашно порно видео питайте ББ той не си го дава така без хич.

140

1

преди 5 години

До Анонимен-144,аз много ясно съм го писал,че острова,може да бъде лъжа,но исках друго да изразя,че за лидерите на бсп,даже и лъжа да е,нищо не се чува,това ми беше логиката,с написаното.

fallback