Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Депутат от "Атака" защити лидера си и определи като проява на лош вкус искането на народните избраници от НФСБ на оставката на Волен Сидеров като шеф на парламентаната група на Обединени патриоти.

За поредния епизод от сагата с вътрешните противоречия в групата на патриотите се разбра вчера, след като хората на Валери Симеонов свалиха доверието си от Сидеров, защото според тях той е нарушил примирието, което успяха да постигнат през септември след напрежението, което имаха през лятото.

Oще по темата

В сряда в парламента отсъстваха народните представители от "Атака", а днес Николай Александров от партията посочи,че това е несериозно.

"Опитвате се да ме накарате да коментирам всяка проява на лош вкус, която може да излезе от страна на моите колеги, а има ясно регламентирани правила, записани в коалиционното споразумение и не мисля, че то е нарушено. Искането за оттегляне на Волен Сидеров като лидер на парламентарната група е несериозно,това е като въпроса има ли сериозен вариант да се оттегли подкрепата към Валери Симеонов като вицепремиер", настоя той.

А заради позицията на вицепремиера Валери Симеонов за признаването на автономността на украинската църква, Александров отсее, че войните в световен мащаб винаги са се водили по две причини – религия и ресурси.

"Не отива на когото и да било – редови депутат, вицепремиер или премиер, да се заиграва с религиозната карта. Оттам нататък всеки сам може да направи анализ на това, което се случва в момента", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

,,саможертва,,

преди 5 години

тъжно,защото има и добри състрадателни не използвачи ,,приятели,, или ,,съработници,, интересно е,че в Библията са дадени за пример тези,които победиха страданието чрез Бог ,,удобните на властта не са интересни,, ,,запалки ли може някои от вас да са кой знае такова нещо не се приказва,,

38

алчни егоисти

преди 5 години

някои нямат време се молят,за какво си лидер тогава да носиш или да те носят не ме интересува

37

всезнайковци

преди 5 години

някои милеят за България,за децата някои са интриганти да прикрият делаверите си изнесоха милиардите,погубиха животи на млади хора казваме не Не на насилието

fallback