Снимка: БТА
fallback

36 посланици са присъствали на срещата при премиера Бойко Борисов, на която бяха разяснени подробности във връзка с разследването на убийството на Виктория Маринова.

Срещата е продължила около час. След края дипломатите отказаха да дадат изявление пред медиите.

По време на срещата никой от присъстващите дипломати не е задавал въпроси, съобщи "Фокус".

Премиерът е призовал посланиците преди да има каквито и да било изказвания да се потърси информация по официален път.

Oще по темата

От правителствената пресслужба обясниха, че никой не се е свързал официално с българските власти по случай убийството в Русе.

На срещата освен премиерът присъстваха и главният прокурор Сотир Цацаров, МВР шефът Младен Маринов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и членове на кабинета.

Днес сутринта на съвместен брифинг с Цацаров и Маринов, премиерът изрази възмущение от реакциите по повод убийството на Виктория Маринова и спекулациите за мотивът за престъплението.

"Българи направиха така през тези няколко дни, че за България да се говори като за Словакия или за Малта. Да се радват, ако България е в световните новини с негативна информация и то с такова тежко престъпление - нападение над разследващ журналист", заяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

иванов32

преди 5 години

До до Червени мухоморкиНачи страх та някоя мухоморка да не та умори, мухо безглава, та затуй бръмчиш. ТО КОНСКАТА МУХА ОСВЕН ДА БРЪМЧИ ОКОЛО КОНСКОТО *** .ДРУГО НЕ МОЖИ.

105

Анонимен

преди 5 години

От последното изречение севижда , че Бойко Борисов еотявлен българомразец .Остава въпросът - защо ощее премиер ?

104

Анонимен

преди 5 години

Бойко , не българи са подписалисветовните агенции да пуснатфалшива новина -- това са ситехни хора -- американци ,германци , на които многообичаш да лижеш подметкии др . работи .

fallback