106

иванов32

преди 5 години

До до Червени мухоморкиНачи страх та някоя мухоморка да не та умори, мухо безглава, та затуй бръмчиш. ТО КОНСКАТА МУХА ОСВЕН ДА БРЪМЧИ ОКОЛО КОНСКОТО *** .ДРУГО НЕ МОЖИ.

105

Анонимен

преди 5 години

От последното изречение севижда , че Бойко Борисов еотявлен българомразец .Остава въпросът - защо ощее премиер ?

104

Анонимен

преди 5 години

Бойко , не българи са подписалисветовните агенции да пуснатфалшива новина -- това са ситехни хора -- американци ,германци , на които многообичаш да лижеш подметкии др . работи .

103

Ludoto Lenche

преди 5 години

..za Borisov ili hubavo ili te triat !!! ...po vsevazmojen nachin..

102

Анонимен

преди 5 години

Бойко направи за смях иЕвропейската комисия коятосъщо беше потресена оттова нагло убийство на разследващ журналист иискаше да изпрати делегация ,която щяла да помогне бързо да бъде разкрит извършителят .

101

Анонимен

преди 5 години

Ха - ха - ха ! Бойко без да исканаправи за смях Дойче Веллеи Вашингтон Пост , които бездоказателства първосигнално писаха , че убийствотобило заради разследване накорупция . Много пъти съм твърдялче Дойче Велле са лъжци - е сегавсички могат да се уверят .

100

Анонимен

преди 5 години

Бойко събра посланиците, защото българомразците направиха това престъпление световна, политическа новина. Ако прочетеш малко ще разбереш, защо е проблем да ни сравняват с Малта и Словакия, ама важното е да се плюе по България.

99

бай ПЕТКО

преди 5 години

Бойко, това, че критикуваш и ЕНП, където си само фигурант, хич не им пука на европейските политически вълци. Ще те погалят пак по ***, щото си им удобен послушко, и ще спреш да цв..лиш !

98

Анонимен

преди 5 години

Не помня до сега при разкрито тежко убийсто като това някой да е събирал посланиците за да се похвали. Това си е рутинна работа на криминалната полиция и тяхна е основно заслугата. Чест им прави на тези полицаи, че достатъчно бързо всичко се разкри.

97

Анонимен

преди 5 години

едно нещо ми става ясно,щом по света е имало съмнения за умишлено убийство на журналистката,значи вече навсякъде знаят какво представлява нашата политическа власт,което и показва,че все по-малко търпимост ще проявяват към нас като към държава пропита с корупция,което от своя страна ме радва,защото това е реален натиск за промяна

96

е как защо

преди 5 години

До Защо?Тодор Живков я управлява 33 години, така че има да чакаш да дойде Корнелия на власт.

95

Защо?

преди 5 години

Защо и как допуснахме в последните почти десет години, България да се "управлява" от простотията?!

94

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 110: Хайде сега и "червената мъгла виновна". Ако има корупционна сделка и опозицията каже нещо се казва "политизира се проблема". Ако има престъпление и има коментар от БСП, се казва "извличат се политически дивиденти от трагедията".Но с това убийство тези гербаджийски пропагандни финтове не потръгнаха. И от ЕС и от американското посолство "политизираха трагедията" и по точно: искат бързо и обективно разследване.

93

Анонимен

преди 5 години

Тиквун усеща, че краят му наближава и затова са тия неадекватни действия, от страх, а е Тикви много добре знаеш, че тия са посланици на шефовете ти, бил ги при викал, все едно аз да се карам на шефа си ха ха.

92

БАБА КУНА

преди 5 години

ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ТИКВУН РАЗБРАХМЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ОЧЕРНИЛИ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ИНСТИТУЦИИТЕ В ЕВРОПА НЕ СА ПОЗДРАВИЛИ МАФИЯТА ГЕРБ ЗА НЕБИВАЛАТА БЕДНОСТ СЛЕД 10 ГОДИШНО КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ! НЕБИВАЛА ГЕРБАДЖИЙСКА НАГЛОСТ !!!

91

а в Украина?

преди 5 години

Авторът написа: Българи направиха така през тези няколко дни, че за България да се говори като за Словакия или за Малта.а за Урина и Киниеф там кво журналисти небяха ли убити.така се получава когато има съгласие с убийствата на убийците за сметка на убитите.как манКала се е преместил за един ден и успял да спретна адресната си регистрация бе? Това в Немачко , бившето Имачко е невъзможно.

90

Анонимен

преди 5 години

Феновете на червената мъгла нямат скрупули да правят политика от нещастието на хората! Гнусно е, спрете! Догодина има избори, гласувайте си тогава, не ръсете глупости и измислици! За това по света ще ни приемат като бананова република, сами си плюем държавата!

89

Анонимен

преди 5 години

"" "Благожелатели" от България ни наклепаха прид света за да правят политика на местна почва! ""....................посткомунистическия българин е готов да продаде род и родина в името на това да си напълни джоба ... това и правят другарите (червените И СИНИТЕ другари) !Не ги интересува нищо, просто си мислят, че така ще се върнат на власт.

88

Анонимен

преди 5 години

"Благожелатели" от България ни наклепаха прид света за да правят политика на местна почва! За това на нашия казан в ада няма пазачи :)

87

Анонимен

преди 5 години

Много журналисти си изпатиха от Борисов. Ани Цолова и Милен Цветков, Петканов са уволнени, Волгин беше закрит, тв7 и нюз7 бяха закрити и уволнени всички.