Снимка: Булфото
fallback

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров видя опит за решаване на вътрешни проблеми в БСП с вота на недоверие към правителството на тема "Здравеопазване". Според лидерът на „Атака“ соцлидерката Корнелия Нинова е направила жест към вътрешната си опозиция, като е приела предложението на Михаил Миков да се внесе вота на недоверие срещу правителството.

Oще по темата

"С един удар - два заека. Хем прави жест към вътрешната си опозиция - приема предложението на Миков да направи вот на недоверие, хем демонстрира активност тук. Фактически така си изглажда вътрешните отношения. Ако това й помага, аз й предлагам да направи и още един вот, за да се сдобри с Гергов или с някой от вътрешните си опоненти", коментира Сидеров.

По думите му обаче темата на вота здравеопазване не е добре подбрана, тъй като тъкмо започва да се прави реформа в здравеопазването.

"Да атакуваш здравеопазването, точно когато започват реални промени към добро, да искаш вот на недоверие, аз го виждам като оправяне на вътрешнопартийни отношения", заключи лидерът на "Атака".

Сидеров коментира, че в здравеопазването трябва да се тръгне по европейските модели. Според него се е тръгнало по грешен път още от времето на Костов, когато болниците са станали търговски дружества.

"Това е сбъркан модел, който трябва да се поправи радикално и аз съм готов да говорим с ГЕРБ за промяна. Държавните болници не трябва да са търговски дружества, защото започват да работят на принципа на печалбата", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Питащ

преди 5 години

Сидеров, то бива да си гъзоблизец, но това твоето е вече извън пътя. Манията ти за власт е пословична, но бъди сигурен, че тези твои простотии, които ръсиш по цял ден по телевизията, ще ти изиграят лоша шега. След време да не гледаш властта през крив макарон.

24

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Народен шут на всички...патриотари,крепители на...статуквото.Тези са по...лоши и от Боко Тиквата,защото той си е...такъв и не го...крие.Патриотарите масово обещаваха какво ли не на бедния подивял от немотия електорат,а като влезнаха в Парламента се пегърнаха с гербаджийската...глутница и заръфаха по...гладни и от тях.

23

Анонимен

преди 5 години

Сидеров е ***. И ще подкрепя ГЕРБ до последен дъх. Щом падат пари, Сидеров е там.Както и останалите `патриоти`

fallback