Снимка: БСП
fallback

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия  за България" . Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви на заседание на НС на БСП зам.-председателят на партията Кирил Добрев, цитиран от пресцентъра на социалистите.

Oще по темата

По думите му целта на проекта е да препозиционира БСП от опозиция към алтернатива на сегашното управление. Кирил Добрев допълни, че освен срещите с организации, ПГ на "БСП за България" е взела решение част от народните представители да излязат от НС и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и обсъждане на проекта на левицата.

Кирил Добрев подчерта, че освен тези срещи са били проведени и такива на международно равнище - среща с посланиците на страните членки на ЕС, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 5 години

150 срещи с 5000 българи.Значи средно по 33 човека.Горе-долу колкото събраха на Мегапротеста за сваляне на правителството.

74

машала

преди 5 години

простата сметка 150 срещи значи 150 банкета на чужда сметка и всеотдайни другарки

73

1

преди 5 години

До Анатема,Курнелию,ако тиквата червена,се откаже първи,може,тогава и кардиналите ,да се откажат.

fallback