Снимка: БТА
fallback

Номинирането ми за министър на вътрешните работи приемам като оценка за досегашната работа на професионалния екип на министерството. Ще продължим в същата посока, със същите приоритети и с по-бързо темпо, каза в Елхово главният секретар на МВР Младен Маринов, цитиран от БТА.

Oще по темата

"От професионална гледна точка нещата ми са ясни, но в работата на министъра има и политически елемент, който с подкрепата на екипа може да бъде решен. Не искам тази новина, обаче, да измести основното събитие заради което сме тук - оценката на труда на служителите от граничната полиция за сигурността, която дават на държавата", настоя той.

Младен Маринов участва в церемония по награждаването на 96 служители на Регионалната дирекция "Гранична полиция" в Елхово за постигнати високи професионални резултати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Веселинов

преди 5 години

Това ли е ЛИЦЕТО, което описа престрелката в Ботевград с нещо такова: "Лицето е афектирало вербално лицето и лицето е извадило незаконно притежаван пистолет, но и лицето е извадило оръжие и е застреляло лицето." Сега разбрахте ли всичко и колко му е словесният багаж на новият министър???

29

Анонимен

преди 5 години

ИЗПРАНАТА БИОГРАФИЯ НА МЛАДЕН МАРИНОВ БЕЗ МЕТО ИЛИЕНСКИ И С ПЪЛНА АМНЕЗИЯ ЗА РОСЕН ГОРСКИЯ Масово из медиите се тиражира една и съща напарфюмирана биография на бъдещия министър на МВР В МВР е от 1991 г. През 1997 е назначен в отдел Охранителна полиция при Столична дирекция на вътрешните работи, а от юни 2013 г. става заместник директор на СДВР. Година по късно вече е директор на СДВР. Тънкият момент, който се изпуска от всички е, че още на 20 години, 1991 година, след милиционерското училище, Младен Маринов е назначен в поделението в СДВР за масови безредици. И сега особено внимавайте в картин

28

Анонимен

преди 5 години

Да...време е за смяна.при тях за министрите .при нас за държавата.аман от малките бойковчета

fallback