Снимка: Булфото, архив
fallback

Още преди да бъдат внесени в парламента кандидатите за нови министри на вътрешните работи, на регионалното развитие и на транспорта, от БСП излязоха с декларация, в която се обявяват против тях.

Oще по темата

"Предложените нови министри ще продължат досегашната вредна политика на правителството. Това е отчаян ход, с който управляващите се опитват да си купят време. Дори и да го получат, то ще бъде агония, до следващия конфликт в управляващата коалиция", пишат от "Позитано" 20.

"БСП ще гласува против тези кандидатури и остава на позиция за оставка на целия кабинет", пише още в декларацията.

По-рано премиерът Бойко Борисов обяви, че в четвъртък ще бъдат внесени трите министерски оставки в парламента.

Той обяви и кои са кандидатите, които ще сменят тримата министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков.

"За да не се спекулира с имена, ще ви кажа за кандидатите, върху които сме се спрели. За Министерството на транспорта - Александър Манолев, досега зам.- министър на икономиката. За министър на вътрешните работи - главният секретар Младен Маринов, за Министерството на регионалното развитие - Петя Аврамова, която сега е депутат и е бивш зам.-кмет на Враца", каза премиерът.

Той добави и че има мнозинство и трите оставки да бъдат подкрепени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

БУНТАР

преди 5 години

НИНОВА СПАСЕНИЕТО ЗА БСП А ОТТАМ И ЗА БЪЛГАРИЯ Е--ВСЕНАРОДНА СТАЧКА НОЯТО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ НО НЕ ВИ СТИСКА ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕЗИ ОКОЛО ВАС ЩЕ ВИ СХРУСКАТ И ЗАТОВА СЕ ЗАДОВОЛЯВАТЕ САМО С--КОНСТАТАЦИИ ДОКОГА

113

ПЕНКО

преди 5 години

" БЕЕ- СИ - ПИ" ДА СЕ ЗАПИТАТ / ЗАЕДНО С ЖУРНАГ.ЪЗКАТА / :- НА КОГО МУ ПУКА -КАКВО МИСЛИ И ИСКА ПАРТИЯТА " БЕЕ- СИ- ПИ " !?!? ОКРАЛИТЕ НАРОДА СИ -НЕ МОГАТ ДА ИСКАТ ПОДКРЕПА ОТ ОКРАДЕНИТЕ РАБОТЕЩИ - И ПРОИЗВЕЖДАЩИ СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ - МОИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ДЕЦА И ВНУЦИ И ...Т.Н./ АЗ СЪМ БИВШ БАЧКАТОР И УЧИТЕЛ СЪМ РАБОТИЛ И КАТО ПОЛИЦАЙ СЪМ РАБОТИЛ И ТРЕНЬОР ...И РИБАР И ГЪБАР ,НО НЕ ПРЕЧА НА ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО/ !!!!!! КИРИЛ ДОБРЕВ БИЗНЕСМЕН !!!

112

Анонимен

преди 5 години

Нинова, хората се произнесоха на изборите. Те си казаха думата и сега ще ги търпим. Ако искаш нови избори плати ги и ще ги проведем. Бедна България няма пари да ти угажда.Престани с тези оставки. Твоите хора и без постове достатъчно ограбиха народа и забогатяха - куфарчета, приватизации и т.н.

fallback