Снимка:МС
fallback

След скандалите в Обединени патриоти, които бяха спешно потушени вчера на заседание на коалиционния съвет, примерът Бойко Борисов днес отсече, че единствената забележка, която има към партньорите си в управлението, са личните обиди, които си отправили.

Oще по темата
"Единствената ми забежка е относно личните коментари и обиди, иначе споровете, дискусията - това е прекрасно, защото има реална опозиция, реално мнозинство", коментира той в Бяла, където присъства на откриването на храма "Св. Панталеймон", първата новопостроена църква в последните 100 години.

"Помните миналия петък какво постигнахме - споразуменията за бежанците. Справихме се с този бич, който в момента цепи Европа по шевовете. Това е заради приятелството ни с Турция. В момента Румен Порожанов е по границата. Изпратил съм полицаи, за да се опитаме да предотвратим чумата по свинете.

Правихме и грешки, всички в парламента. Заради газовата директива ние бяхме докарали преговорите докрай. И парламентът по някой път си променя мнението. Понеже държавата ни е обща, когато има по-добро решение, изобщо не е страшно да си промениш предишното", каза още той.

Пред жителите на Бяла, които дойдоха да го посрещнат той призна, че не е излизал в отпуска от 17 години, откакто е заемал отговорни постове – главен секретар на МВР, кмет, премиер. 

"За Господ това, което правим, е малко. Сега ще разширим и парка, виждате колко красиво става. Нашата е лесна - показваме и документираме. На жълтите павета е важно какво ще кажат, но е важно и какво ще кажат в цялата страна", заяви премиерът.

Според него това, което успехите на управлението на неговия трети кабинет, не са се случвали досега.

"Никога не са били отделяни толкова пари за заплати. Да, не са достатъчни доходите, и моите не са достатъчни, и милиардер да питате, и на него ще са му недостатъчни. Убеден съм, че заплатите ще започнат да се вдигат и в частния сектор", категоричен е Борисов.

"Знаете, че патриархът не е много добре. Той плака, когато му казах, че ще правим тази църква", каза премиерът.

"Да не говорим, че трябват още 300 000 за катедралата във Варна. Тези хора идват заради вярата в Господ, не можем да ги накараме насила да дойдат. На нас празнодумството не ни е присъщо. Дадохме и 1 милион за Троянския манастир. С 3 мога да мина, но богословие мога да завърша", похвали се още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

До БеСеПарите

преди 5 години

Той Станишев ще увеличи заплатите,нека да дойдат на власт пак и ще видите от къде изгрява слънцето !!!!

154

1

преди 5 години

рекордьора наш,вече е вписан ,в книгата на рекордите "Гинес"за неизползван отпуск 17години.

153

До 154

преди 5 години

Ало, лекуваш ли се? По- какво се различава днешната ми заплата- от едновремешната. По стойността и, в полза на едновремешната. Тогава наистина имаше уважение към трудещите се. А при борисов след като се изтеглиха 50 милиарда евро дълг "държавен", какво се промени за народа? Заради такива мизерници като теб, всички теглим каруцата.

fallback