155

До БеСеПарите

преди 5 години

Той Станишев ще увеличи заплатите,нека да дойдат на власт пак и ще видите от къде изгрява слънцето !!!!

154

1

преди 5 години

рекордьора наш,вече е вписан ,в книгата на рекордите "Гинес"за неизползван отпуск 17години.

153

До 154

преди 5 години

Ало, лекуваш ли се? По- какво се различава днешната ми заплата- от едновремешната. По стойността и, в полза на едновремешната. Тогава наистина имаше уважение към трудещите се. А при борисов след като се изтеглиха 50 милиарда евро дълг "държавен", какво се промени за народа? Заради такива мизерници като теб, всички теглим каруцата.

152

Анонимен

преди 5 години

Нагла крадлива и самовлюбена страхлива мутра. Харесва му или не, времето му изтича

151

Анонимен

преди 5 години

герб надмина даже бсп по кражби, затова няма пари за българина

150

Анонимен

преди 5 години

Докато в страната имахме най-мизерните заплати и пенсии при БСП и царя , техните министри и депутати се скъсаха да се фукат със скъпи чанти,дрехи....и да ходят на почивки. Отвориха една голяма дупка в страната,и сега някой друг трябва да им оправя бакиите и да запълва тези дупки !Българите затова никога няма да се върнат ! Да се стягат да работят бивши депутати за страната,а не сега да реват,че няма кой да работи !Който крадеше и само ядеше,СЕГА да се СТЯГАТ да оправят страната,защото загиваме !

149

Авицена

преди 5 години

Време е падане на това правителство.Толкова много анархия не е имало.Ами как не?Водещият е мутра от ИПОН.Гледа си интереса.Не го интересуват странични неща.А ,че народа живее в мизерия.На сичкото отгоре и Господ ни е гневен.Ами тази нелепа измислица за шофьор ските книжки?Не са ли повече катастрофите и нарушенията в резултат на купените книжки и наркотиците.Как изведнъж и станаха виновни п енсионирите. Ами око не са те как ще съществуват 240 лапачи

148

Aнгел

преди 5 години

Ей че глупаф нарот се за Сергей Станишев говорите той напусна отдавна сега Бесепарарите са различни а Герберите са сеедно и същи хора тесвикнали да крадат и държат един надрук защото сичките крадат а народа да живее с ниска заплата и пенсия

147

Aнгел

преди 5 години

Народе неси давайте офсете козите те нямат право да убиват те неса болни Те убиват за пари Герберите милионери станаха Теса длъжни да лекуват нямат право да убиват Даже имате право дая съдите

146

Отруден човечец

преди 5 години

Толкова добър цар да имаме, но болярите, болярите са ни лоши! Постоянно шушукат зад гърба му, заговорничат и подвеждат своя благодетел, който иначе така да милее за нашия изстрадал народ. Жив му Господ и жива му душа!

145

пенсионери и хора с

преди 5 години

Тъй като парите и на Борисов не стигат нека всеки пенсионер и инвалид да отделят по 10 лева месечно и да му ги превеждат на адреса в Барселона. Тези хора са над 3 милиона, т.е Борисов ще получава едни 30 милиона от любящия го народ. Ще му стигат за джобни пари. Горкият.

144

Атеисти

преди 5 години

Атеистите от БКП/ БСП,бяха против влизането в църкви ! Какво очаквате от ТАКИВА хора,които ни управляваха и след 89-година ! Резултатите са налице от тези безбожници !

143

Отговор

преди 5 години

Те Червените ТИКВИ,бяха МНОГО преди това , затова сме на тоя ХАЛ !

142

Тикви

преди 5 години

Станишев и Костов и сие,не са ли Тикви ?

141

Анонимен

преди 5 години

Явно няма господ. Или сме грешни щом ни наказва с този.

140

ФАКТ

преди 5 години

При кои се изнесоха най-много ХОРА ? При Борисов,или още МНОГО преди това ? КОГА ще ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО на Народа, Другарите от БКП/ БСП ?

139

До промо

преди 5 години

А на Костовци,Станишевци,....какво ще даде Господ ?

138

1

преди 5 години

До Анонимен-126,и ако такива,като тебе ,платени протестори от тиквата,бяха го оставили Пеевски,за една седмица за шеф на ДАНС,сега за тиквата и цецко-физкултурника,нямаше да коментираме,щяха да бъдат на топло,в СЦЗ,нямаше да има Барселона,нито 6 апартамента.

137

да да

преди 5 години

Жив да го ожалиш! Ами откажи се вече, почини си!

136

Роб на влаЗта

преди 5 години

Старите хора са казали-ДЕН ГОДИНА ХРАНИ -но вашият успешен ден още не е свършил.....Знаем че сте сиромах и Ви съчустваме "с усмивка разбира се"тези имоти в чужбина не им плащам аз данъка щото не са мои и този хотел на морето до Варна където се строи пак Вие ще му плащате...