Снимка: Pixabay
fallback

Българската социалистическа партия започва процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщава партията на уебсайта си.

Според информацията дружеството ще носи името "Българска свободна медия".

Дружеството ще трябва да направи втора стъпка в рамките на месец, като подаде всички необходими документи, за да може да получи лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на новото дружество е българският журналист и политик Любомир Коларов, който е бил главен редактор в Българската национална телевизия.

В уебсайта си партията посочва още, че процедурата по регистрацията стартира съгласно решение на НС на БСП от 10 юни тази година, което е възложило документите да бъдат подадени през този месец.

Още новини за технологии четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

165

До 128

преди 5 години

"БКП-БСП за 65години, не направиха една магистрала !" Да, помните ли какво учехме по география по времето на соца и какво повтаряше непрекъснато БКП? Казваха, че много бързо и едва ли не всеки момент ще завършат и ще затворят пръстена от магистрали Тракия - Хемус - Черно море. А ние трябваше да се радваме, да пляскаме и да им вярваме, въпреки, че виждахме, че нищо не се правят!!! Е, сега Бойко Борисов за всеки случай прави дублиращ втори пръстен, паралелно на техния, който построиха.

164

До 138

преди 5 години

"Предпочитам тази телевизия, отколкото да гледам Нова и Бтв, където само славословят Борисов." Ха-ха-ха!!! Как така вече предпочиташ нещо, което още не съществува??? Ама, вие , червените, тотално доказвате, че сте пълни ку.ку.вци. Ей такива отка.чалки гласуват за БКП/БСП!!!Смях до пръсване!!!

163

До 140

преди 5 години

"Време е вече да се разбере, че русата жена, която ще изведе България от кризата е Елена Йончева." Ха-ха-ха! Йончева и леля Корни винаги са ми приличали на 2 пепелянки, готови всеки момент да те клъвнат и да си пуснат отровата! Леля Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги с гадна ехидна усмивка.

fallback