165

До 128

преди 5 години

"БКП-БСП за 65години, не направиха една магистрала !" Да, помните ли какво учехме по география по времето на соца и какво повтаряше непрекъснато БКП? Казваха, че много бързо и едва ли не всеки момент ще завършат и ще затворят пръстена от магистрали Тракия - Хемус - Черно море. А ние трябваше да се радваме, да пляскаме и да им вярваме, въпреки, че виждахме, че нищо не се правят!!! Е, сега Бойко Борисов за всеки случай прави дублиращ втори пръстен, паралелно на техния, който построиха.

164

До 138

преди 5 години

"Предпочитам тази телевизия, отколкото да гледам Нова и Бтв, където само славословят Борисов." Ха-ха-ха!!! Как така вече предпочиташ нещо, което още не съществува??? Ама, вие , червените, тотално доказвате, че сте пълни ку.ку.вци. Ей такива отка.чалки гласуват за БКП/БСП!!!Смях до пръсване!!!

163

До 140

преди 5 години

"Време е вече да се разбере, че русата жена, която ще изведе България от кризата е Елена Йончева." Ха-ха-ха! Йончева и леля Корни винаги са ми приличали на 2 пепелянки, готови всеки момент да те клъвнат и да си пуснат отровата! Леля Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги с гадна ехидна усмивка.

162

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 143 Комунист и култура ..Какви ги дрънкаш бе?

161

Така е

преди 5 години

Ние се чудим как да се отървем от ретроградната БСП , те се чудят с каква глупост да ни сурвакат. А сега де?

160

Анонимен

преди 5 години

Супер - поредната боза в българскяи ефир. Не че съм гледал телевизия от 2006-а насам, ама както и да е ...

159

88

преди 5 години

Да си направят собствена територия и да се пръждосват незабавно от тук!

158

Анонимен

преди 5 години

ОЧАКВАМ ТАЯ ОЧАКВАНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ КАТО МЯСТО НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ИНАЧЕ КАК ДА СИ ОБЯСНИМ ДО ВЧЕРАШНИ ОБИТАТЕЛИ НА ПАНЕЛКИ, ДНЕС ВИДНИ ЛИДЕРИ С ЯХТИ И ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ, С ИЗБИРАТЕЛИ НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ БГ НАРОД, ДОВЕДЕНИ ОТ ЛЮБИМАТА СИ ПАРТИЯ ДО СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА , 1 ДОЛ. 1000/3000 ЛВ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ И ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТРАПА В КОЙТО НИ РАЗМАЗАХА 30 Г, А СЕГА СЪБОТИРАТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ И ГРАДИ- ЧЕРВЕНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА БГ.

157

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какви смехории ще се излъчват от екрана!

156

А бе

преди 5 години

До До 156На мене най ми харесваха есенните бригади.Що мома налюбихИ колко моми пък ме налюбиха....... малие, мале

155

До 156

преди 5 години

"Дори по Тошово време им работихме безплатно Ленински съботници през лятото и още дето не валяло дъжд - За сушата!" Точно така! Непрекъснато им работехме безплатно и задължително, за да се бият после в гърдите колко са велики. Хиляди, ходехме на пролетни и есенни бригади, като бяхме ученици и студенти. Работехме на полето, във фабриките, строителството и къде ли не още. Помня, как като студенти, под строй, ни юркаха да работим на НДК, за да успеят да го завършат. Няма благодаря-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

154

А бе

преди 5 години

В други форуми искате пИНОЧЕТ ДА ВИ ОПРАВИ.Ами погледнет надолу ............НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ОПРАВИ КОЙТО И ДА Е.Всички сте изгубени в мрака.

153

Телевизията на Корни

преди 5 години

Корни, казва, че в България е много лошо и опасно да се живее и сигурно ще го повтаря до безкрай всеки ден. Питам тогава, защо в опасната България непрекъснато се преселват хиляди бежанци - руснаци. които станаха вече 400 000??? Особено по морето... Ако това беше вярно, нямаше да припарят при нас. Строят си затворени селища, купуват си апартаменти и къщи...Има 2 варианта: 1.В България е много хубаво!2.Путин е решил да ни превземе и претопи без много шум. Но ние забелязваме този процес!

152

Анонимен

преди 5 години

146, 142 СЪМ- СЛЕД КАТО НА ПРЪВ ПОГЛЕД СИ ЛИЧИ КОЛКО СЪМ ***, А ВИЖДАМ КАК ИЗДИШАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ, СЛЕД КАТО ИМ ПОГЛЕДНАХ УСТАВА ОТ ФЕВРУАРИ 2017г КЪДЕТО ПИШЕ, ЧЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА,СМЯТАЙ АЗ ПРОСТИЯ СЕ ПОГНУСИХ, КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ТЕБ И ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ СА ПРОСТИ КОЛКОТО МЕН, СМЯТАЙ ТЯХНОТО/ТВОЙТО ОТВРАЩЕНИЕ И ПОГНУСА В КАКВИ МАЩАБИ СА.

151

Анонимен

преди 5 години

До 154, 155Дори по Тошово време им работихме безплатно Ленински съботници през лятото и още дето не валяло дъжд - За сушата!Това беше през год.84г, 85г, 86г!През 84г и 85г пък имаше и режим на тока -два часа има и два часа няма ток през зимата!Много знаят някои иначе!Сега разни деца на 30 - 40 год седнали да ми спорят за Бкп!!!А след 90г тук по-долу коментаторите са описали цялата истина за първата фракция на Бкп - Бсп!!!

150

До 154

преди 5 години

"А и трябва да си абсолютен елементарист да не знаеш, че има много хора за съдене за фалшиви новини и откровени лъжи и клевети (например госпожа Лъжа), но просто не се стига до присъди по ред причини." Точно така! Няма нито един осъден комунист и червен мафиот за купищата престъпления, които са извършили и извършват, въпреки очевадни истини и доказателства. В правосъдната система работят същите червени от времето на комунизма. Тук-там се правят някакви рокади, но съдържанието си е същото.

149

Байфидан

преди 5 години

До суджуци. Не е вярно, и Сидеров е осъден за клевета. А и трябва да си абсолютен елементарист да не знаеш, че има много хора за съдене за фалшиви новини и откровени лъжи и клевети (например госпожа Лъжа), но просто не се стига до присъди по ред причини.

148

Спомени

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде.При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България!

147

Ясно!

преди 5 години

Ще се появи най-зависимата откровено партийна телевизия в България, платена от Кремъл. Как може да се допусне това? СЕМ да внимават много, защото там ще се бълват само лъжи и помия на килограм и няма да могат да бъдат опровергавани. Гледната точка ще бъде една. Няма да има никаква свобода на словото. Директор щял да й бъде Любомир Коларов - червен, та червен и явен проруски ком.уняга!!!

146

Да ни е яко Д-ъто

преди 5 години

Няма нито една партия която да работи за народа.Барабар с провсъюзоте които са пропартийни.С една дума да ни я як ГЪ---з--ъ